Vinderen af Kidz Delight-konkurrencen er…

SPONSORERET AF KIDZ DELIGHT

Glædelig december, venner. Og velkommen til mit første blogindlæg i denne måned;)

Jeg har trukket en vinder af Tech-Too produkterne fra Kidz Delight, som jeg har skrevet om både her og her. Produkter, der repræsenterer gadgets til børn, der ligner mors og fars men med søde og sjove funktioner, der lærer børnene farver, former, dyrelyde etc., når de går på opdagelse i produkterne. Vi leger stadig lystigt med de enkelte ting og især det lille sæt med kost og fejebakke er et stort hit hos mindsten. 

Den heldige vinder af to produkter fra Kidz Delight er: Alexandra. Stort tillykke til dig. Jeg sender dig snarest en mail.

Hvis du selv vil læse mere om produkterne eller købe dem til en lille dreng eller pige, så smut forbi lige her. Der er både tablet, smartphone, fjernbetjening, kaffemaskine etc. at komme efter. Måske en god julegaveidé.

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

One thought on “Vinderen af Kidz Delight-konkurrencen er…

  1. Uh, mon det er mig, der er den heldige vinder?! Krydser fingre og tjekker min mailboks i spænding!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.