Luksus-vinterstøvler til dig og dit barn

img_8242
untitled-2I kender vel sagtens GrowingFeet.dk, ikke? Jeg bliver altid voldsomt fristet af deres udvalg i sko, støvler og sandaler til hele familien.
De har vitterligt alle de lækre brands samlet ét sted, og jeg er flere gange blevet reddet af dem, hvis jeg fx lige præcis skulle finde den Angulus-støvle, der ellers var udsolgt alle andre steder. I år var ingen undtagelse. Desuden er udvalget så alsidigt, at det er muligt at finde alt fra finurlige glimmerbasser over klassiske Chelsea-boots til et par cool Moon Boot.

Denne sæson har jeg teamet op med GrowingFeet, og lige nu kører vi en konkurrence på min Instagram-profil, hvor en af jer kan vinde et par lækre, lækre støvler helt efter eget ønske til enten dig eller dit barn. Jeg kan kun anbefale jer at deltage. Præmien er toplækker. Fx ville jeg slet ikke have noget imod et par ultravarme og håndlavede støvler fra IKKII til en værdi af 2200 kr. Er de ikke vanvittigt skønne? De står HØJT på min ønskeliste til jul. Jeg fryser altid på mine fødder, når jeg er ude om vinteren, men de her ville altså kunne gøre tricket.

Hvad siger I? Ret lækker konkurrence, ikke?

Deltag nemt i konkurrencen på min Instagram-profil (@plummum). Vinderen trækkes allerede i morgen aften, så smut ind forbi med det samme.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment