Hverdag og strikkerier

 photo P1013303_zpsdnejuawx.jpgJeg håber, jeg snart er tilbage for fuld skrue herinde, men aftenarbejde en masse og en stor hang til diverse kreaprojekter efterlader ikke den store tid ved tasterne. Og det lader jeg være ok, selvom det stadig er svært at acceptere, at når ressourcerne lægges ekstra ét sted, så må de lægges det mindre et andet.

Og apropos kreaprojekter, så har jeg igen fået gang i strikkepindene for alvor. Det er så energigivende og afstressende på én og samme gang. Gentagelse på gentagelse og koncentrationen om et strikkemønster fjerner næsten helt tankerne fra dagen, der gik med lidt for mange gøremål. Det er genialt.

Jeg er i gang med et ego-projekt p.t. En helt simpel trøje med virkelig fin pasform. Kan næsten ikke vente med at få den færdig. ‘Ingen Dikkedarer Sweater’, hedder den. Og du kan se hvorfor, hvis du tjekker den ud her.

Senest færdiggjorde jeg endnu en lille dragt til lillesøster. En Little Edith’s romper, som du kan købe mønsteret på lige her. Jeg strikkede den første gang for et års tid siden og kunne ikke dy mig for at lave en mere i str. 2-3 år. Den er så klædelig. Også på en lidt større pige på snart 2 år.

I øvrigt, så må I hellere end gerne komme med gode forslag til fine ego-projekter. Jeg er blevet totalt hooked på at strikke mere til mig selv.

Kh, Signe photo P1013306_zpstqape1ob.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

7 thoughts on “Hverdag og strikkerier

  1. Prøv at de i den nye kærlighed på pinde der er så mange fine/fede opskrifter. Er sikker på der er en eller flere der falder i din smag

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.