Vil du have mere luft i økonomien?

Download app’en her: APP Store eller Google Play
SPONSORERET

Hvis du er boligejer som os, så har du helt sikkert også etableret et realkreditlån. Men har du det fulde overblik over, om du har etableret den helt rette låntype for netop jeres familie? Med eller uden afdragsfrihed, lånets løbetid etc. Små ændringer kan fx give mere luft i økonmien på daglig basis og/eller gøre dit lån markant billigere på lang sigt.

Jeg har netop testet den nye SundayOwner App fra Danske Bank, der super enkelt lader dig få det fulde overblik over dit lån. Du skal blot indtaste din adresse og så hiver app’en oplysningerne om din bolig fra Tinglysning.dk. Herefter skal du selv indtaste få oplysninger for derefter at få en fuld oversigt over dit nuværende lån. Ved at lege lidt med forskellige låntyper, kan du se, hvad det vil betyde for jer at omlægge lånet.

Vores lån er som udgangspunkt sundt, kunne app’en fortælle. Men jeg legede lidt med andre låntyper alligevel for at eksemplificere mulighederne.

img_8601Fx kan ville vores ydelse blive sat ned med over 3000 kr. på månedlig basis, hvis vi lagde lånet om til f1. Det ville give lidt ekstra luft, men naturligvis ikke større sikkerhed for os. Ud fra app’ens beregninger har man med andre ord et godt fundament til at overveje en eventuel lånomlæggelse.

 

img_8602

Med app’en kan du: 

  • Straks se, om du bør overveje at omlægge dit boliglån
  • Se, hvordan forskellige lånescenarier vil påvirke økonomien
  • Få uforpligtende rådgivning inden for 24 timer
  • Få overblik over det lokale boligmarked

Download selv app’en og afprøv forskellige låntyper og se om det gør en forskel for jer. Jeg linker direkte til app’en under videoen øverst. Læs desuden mere om SundayOwner App her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment