Nyt til væggen: Dimsehylden

 photo P1013347_zpsnin1s899.jpgI weekenden fik vi endelig sat ældstens nye hylde op på væggen. Vi har haft den liggende i kælderen lidt tid, før jeg fik taget mig sammen til at samle den og lave et hul i væggen. Det tog alt i alt ti minutter, og der medfølger endda også en krog, der er tro mod designet, så jeg ved ikke helt hvorfor, jeg lod projektet sådan vente på sig. 

Vi har længe manglet en ‘dimsehylde’ til Blommens værelse til alle de små figurer, som hun efterhånden har fået samlet sig gennem de sidste par år. Og da jeg så By Wirths Amager Shelf hos Moodings.com slog jeg til. Den er så fin og nordisk, men med tydelige referencer til de velkendte gamle Amager-hylder, som jeg stadig elsker at finde på loppemarkeder.

Den nye dimsehylde hænger nu fint på tapetvæggen over sengen, og udstillingen bliver ændret efter behov 🙂 Den er ret fin, ikke? Jeg ville heller ikke have noget mod at placere den i stue eller soveværelse. Bemærk lige, at hylden ikke er ultra stabil, så det er altså en displayhylde og ikke til leg.

Kh, Signe    photo P1013337_zpsbqizicjp.jpg photo P1013334_zpsucwxaesk.jpg photo P1013340_zpsrpym5wjn.jpg photo P1013327_zpsiy3evvew.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Pia R 17. januar 2017 at 13:59

    Hej. Hvor er tapetet fra? Så fint!!?

    Reply

Leave a Comment