Ingen dikkedarer

Processed with VSCO with f2 presetHer er fortsat meget stille på bloggen på trods af, at jeg før jul havde store planer om at være super aktiv her inde i det nye år. Jeg kom lidt sløvt fra start, kan man vist roligt sige. Arbejdet fylder stadig en hel del, og det kommer immervæk i første række.

Men på husbygge- og kreafronten går det stadig som smurt. Sådan da. Vi har lige lavet en lille change of plans i reneoveringsplanerne og har ladet badeværelset på førstesalen vente en rum tid. Vi er derfor i gang med den helt store makeover af vores køkken. I weekenden nåede vi et godt ryk, og selvom vi slet ikke er færdige, så er det allerede SÅ meget federe. Det giver stor livskvalitet at have et lækkert køkken for sådan nogle madtyper som os. Slut med orange, rødt, sort og lortebrunt køkken. Slut. Mere om det meget snart.

Og på kreafronten. Jeg er kommet en del længere med min Ingendikkedarer Sweater, som kun mangler ærmer nu. Og ‘kun’ er måske en underdrivelse. Jeg er ikke super glad for ærmestrik-disciplinen, selvom jeg bruger magic loop-metoden. Der er for det første en mental hurdle i det at skulle strikke to ens af noget. Når man først er færdigt med ét ærme, så skal man sandelig strikke et mere magen til. Jeg vil bare videre. Nyt projekt, tak! Og så er der det med konstant at rykke garnet frem og tilbage på den lange rundpind, hver gang man har strikket en halv omgang. Ok, det blev strikkenørdet.

Nå men ellers. Genial sweater, som holder, hvad navnet lover. Jeg har faktisk en rosa, en sort og en grå på strikkeplanen også. Man kan aldrig få for mange lækre basissweaters i uld, silke og mohair, vel? Og tænk engang, at man kan strikke så lækre bluser til sig selv i en kvalitet, der ville koste alverden, hvis den skulles købes i butikkerne. Det er en helt ny verden, der har åbnet sig for mig med den egostrik.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • Billig luksusdrøm af en bluse – plummum 26. februar 2017 at 12:44

  […] har aldrig fået vist jer den færdige Ingen Dikkedarer Sweater, som jeg skrev om her. Følger du med på min Instagram har du dog set rigeligt til det færdige resultat. Jeg fik i […]

  Reply
 • Janni Trige 28. december 2017 at 12:09

  Hej Signe
  Jeg er vild med denne egostrik og de farver du har strikket med.
  Vil du dele farvekoderne på begge garntyper?
  Vh Janni

  Reply
 • 17 projekter i 2017 – plummum 9. januar 2018 at 11:20

  […] finde hoved og hale i hverdagen. Men jeg var lynhurtigt tilbage på strikkesporet igen og snart så den blå Ingen Dikkedarer sweater dagens lys. Mit første rigtige egoprojekt hvorefter jeg mildest talt gik amok i strikkede sager […]

  Reply

Leave a Comment