Lækre sager til badeværelset med prisgaranti

CoolshopcollageDone— ANNONCE —

Hvis du også er til lækkert badeværelseslir, så læs med her, hvor jeg linker til en lang række produkter, du kan købe med prisgaranti.

Endelig står vi med et helt færdigt badeværelse, som vi har ventet på så længe, at jeg næsten havde mistet troen på, at det faktisk en dag ville blive færdigt. Men det blev det, og så kom det naturligvis alligevel bag på mig, at det var nu. Derfor mangler jeg endnu en masse essentials, som dels skal gøre rummet funktionelt, og dels skal pynte derinde. Fx fik jeg først købt en skraber i sidste uge, og indtil nu har vi brugt tre gamle stofbleer efter hvert bad for at tørre ordentligt af – en noget tidskrævende løsning 😉

Det er ikke en billig fornøjelse at dekorere et helt badeværelse med alt, hvad der hører sig til af sæbedispensere, skraldespand, håndklædeholdere, toiletrulleholder, badeforhæng, etc., kan jeg fortælle.

Men jeg har fundet en del af produkterne på Coolshop.dk, der yder en ret fin service. Coolshop står ikke kun for spil, konsoller og elektronik, som mange fejlagtigt tror – inklusiv mig selv for få dage siden. De har et alsidigt varesortiment, blandt andet også inden for bolig, som er min egen helt store shoppeinteresse disse måneder. Coolshop har EU-prisgaranti, som betyder, at finder du en bedre pris i Danmark eller resten af EU på det produkt, du har udset dig, så matcher de prisen hos Coolshop. Coolshop har desuden en rabatpoint-ordning, hvor du optjener point ved hvert køb.

Jeg har samlet en kollage med produkter derfra, hvoraf flere allerede er havnet her hjemme. Produkterne er fine og helt uundværlige til badeværelset. Jeg linker til det hele herunder:

Wiper med sort magnetisk holder fra Zone (den er stilren og pænere end de fleste andre på markedet), Brusekurv fra House Doctor, BadeforhængRosa bademåtte fra Zone, Håndklædeholder fra By Wirth, Håndklædesæt i beige fra Egeria, Toiletrulleholder fra By Wirth, Lille opbevaringskrukke fra Kähler, Rosa Hexagon potteskjuler fra Ferm Living.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment