Lidt om børnefamilielivet og en bedårende hylde

 photo P1014823_zpsbhmbpzwn.jpg
Super opfindsom headline – det må I give mig:) Men lad nu det ligge.

Jeg tør næsten ikke skrive det, men der er ro i hytten nu, og jeg stjæler mig til lidt tid ved tasterne. Stjæler, ja, for jeg burde hjælpe min mand, der fiser rundt på en skammel i køkkenet med en teleskopstang for at male loftet for tredje gang. Men efter endnu en uge med sygdom i det lille hjem for fuld udblæsning, der kostede en tur på Herlev hospital tidligere i dag, så fortjener min popo at være plantet i sofaen lige nu. Det der med pauser er ikke den disciplin, jeg kan allerbedst, men sommetider skal man give efter. Jeg satser på at få selskab til en omgang Netflix om et kort øjeblik – sammen med gårsdagens 600 kroners fredagsslik(!) Lyder det ikke helt rimeligt?

Jeg vil lige vise seneste køb til boligen. Lillesøster manglede i den grad en hylde til bøger og lidt nips, og jeg kunne ikke stå for skyhylden her. Den er fra Bloomingville købt gennem Moodings.com. Den fås også i både hvid og blå her.

Er den ikke ret bedårende?

God aften.

 photo P1014822_zpsab82fbsv.jpg photo P1014824_zpss7gsxtxw.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Anne 12. februar 2017 at 10:03

    Hvor er de fine klodser fra?
    Mvh Anne

    Reply

Leave a Comment