Min sidstfødte er blevet 2 år

 photo P1014836_zpsw1k4v8hm.jpg

Fredag! Uf, det er tiltrængt. I aften håber jeg på stille afslapning (med strik naturligvis) uden husprojekter eller konstant vågnende piger.

Og nu står bloggen jo næsten stille og har praktisk talt gjort det i snart to måneder, men aftenens tur i mine “kladde”-indlæg viste mig, at jeg havde et par glimt klar fra en ganske særlig dag. Nemlig lillesøsters toårs fødselsdag, som vi kunne fejre for en uges tid siden. TO år! Min sidstfødte er to år. Jeg fatter det næppe. Hun er ingen baby mere. Men en lille fræk, tænksom og kærlig pige med det fineste klare sprog.

Weekenden? Den byder på dans, køkken-makeover, besøg hos søde venner, mere projekt diy-hus, legeplads og måske en mordate.

Hvad byder jeres på, ladies?

 photo P1014914_zps7vkkaa8g.jpg photo P1014912_zpspfzjubxo.jpg photo P1014915_zpso67gorbx.jpg photo P1014877-2_zpsygstcskg.jpg
Opskriften på Lillesøsters dragt er fra dygtige Camilla og kan købes her på tilbud lige nu.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment