En næsten helt almindelig torsdag

Processed with VSCO with f2 preset

untitled-2Eller det var den i virkeligheden slet ikke. Altså almindelig. Jeg tillod mig nemlig at tage et par timers fri i dag for at tage ind til byen for at mødes med Signe. Det blev både til tidlige drinks og lækker italiensk mad på Rossopomodoro på toppen af Illum, hvis Instagram-konto, jeg skulle passe i dag. Maden var super delikat, og alene den langtidshævede pizzadej er hele besøget værd. Vi gik begge derfra meget meget mætte. Er I til ærlig italiensk mad, så slå et smut forbi. Stedet er tilmed børnevenligt med god plads og masser af højstole til de mindste.

Og nu et emneskift af rang. Jeg har brug for jeres hjælp, venner. Jeg er nemlig typen, der smutter på skiferie om en uge, og jeg mangler p.t. ALT udstyr. Hvem laver lækkert (og pænt) skitøj, der ikke koster en milliard million?

P.s. Jeg ved ikke, hvad der sker for mit ansigtsudtryk på billedet 🙂

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.