Postkort fra et sneklædt Sverige

img_9592

Jeg kan varmt anbefale at vente med at afholde årets vinterferie til sidst i marts, hvis man altså er typerne, der tager nordpå for at stå på ski.

Sälen er på sit højeste hvad snemængder angår lige nu, og temperaturerne så milde, at selv en 2-årig kan holde varmen. Midt på dagen, når solen kigger frem (somme tider fra en fuldkommen blå himmel), når vi op på et par grader over frysepunktet. Helt perfekt og helt igennem billedskønt. Det kan ligeledes varmt anbefales at tage et hold bedsteforældre med under armen. Både for hyggens skyld, men også for den frihed, det giver, at være lidt ekstra hænder om familiens små spradebasser:) Kasper og jeg har fået flere stunder på løjperne helt alene, mens mormor og morfar hygger om pigerne hjemme i skihytten. Alt i alt helt fantastisk at være af sted på den måde.

I nat har det sneet, og vi har svært ved at vente med at få lov til at køre ned af de lækre pister. Men først skal vi klare første dag på skiskolen for den snart femårige, mens vi andre drikker varm kakao på den nærliggende cafe.

Alt godt! Ferie var tiltrængt.
Kys til jer

img_9559

Processed with VSCO with f2 preset

img_9589

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.