En lyserød (tøse)drøm

 photo P1010158_zpskwpv1upg.jpguntitled-2To ting, jeg er fuldkommen tosset med: strik og lyserød. Oh yes. En nogenlunde trofast læser her vil vide netop det.

Jeg har endelig fået gang i endnu et ego-strikkeprojekt midt i alle de andre ufærdige projekter til pigerne. Jeg kom til at slå op til en Mors Flæsebluse lidt før planlagt, og det var faktisk mest for at se kombinationen af de to nuancer af lyserød, jeg havde valgt som mit nye sommergarn. Heldigvis blev jeg bestemt ikke skuffet. Farverne sammen fungerer præcis, som jeg havde håbet. Jeg strikker i to tråde Coast ( i farven Fairy) og en tråd Superkid Mohair (i farven Lys Lyng) fra Garnpusher.dk, skulle I have interesse i samme kombi, som i øvrigt også ville fungere glimrende til en Ingen Dikkedarer Sweater.

Og projektet går forholdsvis hurtigt fremad på en herlig pind 5. Det er altså blot (strikke)tiden, der bestemmer, hvornår jeg kan iklæde mig et styk færdig flæsedrøm. Den bør i øvrigt være perfekt gennem hele sommeren også til en kølig aften på grund af garnets uld-/bomuldblanding.

Hvad synes I om farvekombien?

Kh, S

 photo P1010163_zpsujrj75qm.jpgEr vild med, at min kop, mit garn og min kiks matcher. For meget, synes du? 🙂 photo P1010159_zpsh0zzcysf.jpg photo P1010162_zpsw1k4vftl.jpg

… og mine blomster matcher sørme også. Jeg ER åbenbart en sand sucker for lyserød.  photo P1010161_zpsvrcwvksx.jpg

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

5 thoughts on “En lyserød (tøse)drøm

  1. Hvor ser det bare fint ud! Kan du mon også dele, hvor mange nøgler du har købt af hvert type garn?

    1. Jeg tjekker lige op og vender retur. Men ellers er Garnpusher virkelig dygtige til at hjælpe med at omregne 🙂

  2. Det ser så fint ud – og selvom lyserød slet slet ikke er min farve, får jeg helt lyst til at strikke i den farvekombination (måske jeg bare skal gøre det til en af mine piger istedet?). Mht Ingendikkedarer trøjen passer strikkefastheden og pindestørrelsen så med to tråde coast og en tråd superkid mohair? Jeg har nemlig kigget på kombination, men havde umiddelbart tænkt en tråd coast og en tråd superkid mohair????!!!!!

    1. Kommer lidt an på din strikkefasthed. Men jeg ville næsten synes, at det blev for tyndt med en tråd Coast og Mohair til Ingen Dikkedarer. Måske ville jeg prøve en tråd Biella Trio og en tråd Mohair i stedet:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.