En lyserød (tøse)drøm

P1010522
untitled-2To ting, jeg er fuldkommen tosset med: strik og lyserød. Oh yes. En nogenlunde trofast læser her vil vide netop det.

Jeg har endelig fået gang i endnu et ego-strikkeprojekt midt i alle de andre ufærdige projekter til pigerne. Jeg kom til at slå op til en Mors Flæsebluse lidt før planlagt, og det var faktisk mest for at se kombinationen af de to nuancer af lyserød, jeg havde valgt som mit nye sommergarn. Heldigvis blev jeg bestemt ikke skuffet. Farverne sammen fungerer præcis, som jeg havde håbet. Jeg strikker i to tråde Coast ( i farven Fairy) og en tråd Superkid Mohair (i farven Lys Lyng) fra Garnpusher.dk, skulle I have interesse i samme kombi, som i øvrigt også ville fungere glimrende til en Ingen Dikkedarer Sweater.

Og projektet går forholdsvis hurtigt fremad på en herlig pind 5. Det er altså blot (strikke)tiden, der bestemmer, hvornår jeg kan iklæde mig et styk færdig flæsedrøm. Den bør i øvrigt være perfekt gennem hele sommeren også til en kølig aften på grund af garnets uld-/bomuldblanding.

Hvad synes I om farvekombien?

Kh, SP1010530-2

P1010535-2-2 P1010532-2 P1010531

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

8 Comments

 • Helle Rasmussen 30. marts 2017 at 9:46

  Hvor ser det bare fint ud! Kan du mon også dele, hvor mange nøgler du har købt af hvert type garn?

  Reply
  • plummum 30. marts 2017 at 21:15

   Jeg tjekker lige op og vender retur. Men ellers er Garnpusher virkelig dygtige til at hjælpe med at omregne 🙂

   Reply
 • Johanne 30. marts 2017 at 17:20

  Det ser så fint ud – og selvom lyserød slet slet ikke er min farve, får jeg helt lyst til at strikke i den farvekombination (måske jeg bare skal gøre det til en af mine piger istedet?). Mht Ingendikkedarer trøjen passer strikkefastheden og pindestørrelsen så med to tråde coast og en tråd superkid mohair? Jeg har nemlig kigget på kombination, men havde umiddelbart tænkt en tråd coast og en tråd superkid mohair????!!!!!

  Reply
  • plummum 30. marts 2017 at 21:08

   Kommer lidt an på din strikkefasthed. Men jeg ville næsten synes, at det blev for tyndt med en tråd Coast og Mohair til Ingen Dikkedarer. Måske ville jeg prøve en tråd Biella Trio og en tråd Mohair i stedet:)

   Reply
 • På pindene #2: Den flæsebluse der – plummum 17. april 2017 at 18:11

  […] med projektet. Det handler om den lyserøde flæsebluse der, I ved, som jeg allerede skrev om her, og som jeg glæder mig temmelig meget til at bære på min egen krop. Jeg har netop færdiggjort […]

  Reply
 • Mine egoprojekter – plummum 16. september 2017 at 14:38

  […] også på en lyserød flæsebluse. Det måtte jeg have i mit skab. Læs mere om Mors Flæsebluse her eller køb mønsteret her. Det behøver i øvrigt ikke at være super tuttenuttet, når vi […]

  Reply
 • Sikke et cirkus og mere til – plummum 16. oktober 2017 at 11:37

  […] før jeg var tilfreds med garnvalg, pindtykkelse og halskant. Jeg strikker endnu en flæsebluse (se min første version her), og har fundet en garnfarve, der næsten minder om den hypede lilla  Ganni-strik, som jeg […]

  Reply
 • Lille flæsebluse done! – plummum 14. november 2017 at 13:25

  […] version af flæseblusen, som du finder mønsteret på her. Min første version af blusen kan du se her – den var lyserød. Det slår mig, at en eventuel tredje version af ‘flæsen’ […]

  Reply

Leave a Comment