Forår, haven og fodformede sko

 photo P1010168_zpsgbxi1zdg.jpguntitled-2Det der forår. Det gør godt langt ind i det inderste af sjælen. Kan I mærke det? Selvom jeg på den anden side slet ikke ville have noget mod at smutte tilbage til flere meter sne i Sverige, så er der noget helt magisk ved det danske forår. Det er og bliver min yndlingsårstid. Jeg føler hvert år, at jeg starter på en frisk sammen med alle de træer, buske og blomster, der popper op her, der og alle vegne i øjeblikket. En følelse, der især er blevet forstærket, efter jeg er blevet den lykkelige ejer af en have. 

Blommen og jeg har også fået nye forårssko, så vi er klar til at springe afsted med fine fusser, så snart regnen holder op. Skoene er en PR-gave fra Nature, og de vil seriøst gøre ethvert sæt fødder lykkelige. De er bløde, de er fodformede, og de er monsterfine – både til damer, herrer og børn. tjek dem ud her, hvor de fås i et væld af lækre farver. Jeg pønser på, at give Kasper et par i fødselsdagsgave (ja ja, han detaljerlæser sjældent her på bloggen). Kan I lide dem?     photo P1010175_zpsjehqrulj.jpgFor anden gang får vi lov at opleve foråret i egen have. Jeg blev ligeså overrasket som sidste. Der er  ekstremt mange løgplanter og andet godt i haven, der afløser hinanden fra nu af og langt ind i efteråret. Det er nok det allerbedste ved husejerlivet. Haven.  photo P1010173_zpsd4mwg6as.jpg

Lyserøde sko. Så bliver det ikke meget mere mig.  photo P1010180_zpseo44dqtt.jpg

Forsythia. Vi har flere buske af dem i haven, og jeg tager jævnligt forårsgrene ind og stiller i vaser rundt omkring i huset. Tænk engang, at jeg tidligere glædeligt – og ganske ofte – gav en 50’er for bare 5 grene i butikkerne med et par blomster på hist og her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment