Måske den lækreste måde at vaske op på…

 photo P1010316_zpsbowe3wss.jpg…jep! Lige præcis.

Efter vi har spicet køkkenet godt og grundigt op, har jeg lyst til at tilføje nye dimser og dutter i en lind strøm til husets violette rum – både inden for madlavningsudstyr, vægpynt og de mere essentielle basisting. Det er immervæk en del sjovere at lege med forskellige udtryk ved hjælp af en lille ny rekvisit eller to nu, end da vores brune 70’er-køkken stadig var en realitet.

Senest har jeg købt noget så essentielt som en ny dispenser med velduftende opvaskemiddel, som i høj grad pynter på den lille grå bakke flankeret af en matchende håndcreme og duftlys. Ja, det ER blot opvaskemiddel, som normalt er en ret anonym sag i køkkenet, men denne fra Meraki har bare den der nordiske lækkerhed over sig.

Jeg har fundet alle dimserne hos Moodings.com lige her.

 photo P1010310_zpshle0vnti.jpg photo P1010313_zpsgdb0iofx.jpg photo P1010305_zpsjoa51vd3.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment