På pindene #2: Den flæsebluse der

 photo P1010471-2_zpsi3hgxxae.jpg

Jeg tog de her billeder til et “På pindene-indlæg” den anden dag, men nu er de pludselig blevet en del forældet – i hvert fald målt i forhold til, hvor langt jeg siden er kommet med projektet. Det handler om den lyserøde flæsebluse der, I ved, som jeg allerede skrev om her, og som jeg glæder mig temmelig meget til at bære på min egen krop. Jeg har netop færdiggjort kroppen og vil straks smide en flæse på brystet.

Jeg tænker plisseret nederdel eller lyse mom-jeans (den type jeans er virkelig vokset på mig), flæsebluse og lækre sneaks. Kom bare an kølige danske sommeraftener.

Mønster til bluse finder du her, og jeg har strikket i to tråde Coast, som er en uld/bomuld blend og en tråd Superkid Mohair photo P1010466-2_zpsyyqfsxhb.jpg photo P1010468-2_zpsjn55mjli.jpg


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment