Den om strikkedilla, pæne haver og seneste datenight…

Et par glimt fra de sidste par uger, folkens.

Processed with VSCO with f2 presetDer kommer til stadighed mere og mere garn ind i mit liv. Strikkedilla ville mine dygtige norske strikkekolleger kalde det. Jeg får flere og flere strikkeprojekter på min liste, og især egostrik er min helt store passion for tiden. Hvor lækkert er det ikke at kreere sin helt egen garderobe i uld og silke? Jeg har lover flere af jer en liste over de egoprojekter, jeg har planlagt, og den liste kommer. Meget snart. Det lover jeg. Lige nu er jeg ved at færdiggøre min lyserøde flæsebluse i Coast garn. Jeg mangler under ét ærme i skrivende stund, og slutresultatet bliver så fint og blødt.

Processed with VSCO with f2 preset

Vores have er fulstændig plettet af de fineste røde, gule og orange tulipaner i øjeblikket. Det er SÅ smukt, og jeg bliver nok aldrig træt af at stå og iagttage de fine nikkende blomster. Og man sover tilmed godt i blandt blomsterne. Spørg bare vores toårige, der uden problemer kan tage et par timer på øjet i de farvestrålende omgivelser.

Processed with VSCO with f2 presetOg mere garn… Jeg har netop købt ind til mit næste projekt. En helt klassisk cardigan til mig selv, som jeg pludselig synes, jeg mangler akut. Jeg lovede mig selv, at mit næste egoprojekt skulle gøres i en helt neutral farve, og selvom jeg i garnbutikken var lige ved at springe på endnu en farvestrålende sag, så vandt fornuften for en gangs skyld. Jeg mangler ærlig talt noget gråt, men jeg er jo bare så glad for farver. De lyserøde sko har jeg vist før. De er en pr-gave fra Nature, og de bedste, der er sket for min fødder længe. Processed with VSCO with f2 presetOg her er jeg lige før, jeg smutter ind på Studio for at nyde en lækker oplevelse og 12 sublime Michelin-retter med min mand. Det var en fantastisk aften af flere forskellige årsager, men restaurant Studio gør det godt. Det er en af de bedste Michelin-oplevelser, vi nogensinde har haft begge to! Den skal de have.

<3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

Leave a Comment