VIND et batteridrevet haveprodukt fra Bosch

 photo P1010373_zpslem2dfdo.jpg

Konkurrencen er slut. Tak til alle, der deltog. Den heldige vinder blev Dorthe Pedersen, som har fået en mail fra mig. Stort tillykke til dig 🙂

**********************************************************************************

Kære jer!

I sidste uge kunne I læse lidt om det at have en have, og om hvad sådan en grøn fætter betyder for os som familie. Læs eller genlæs indlægget her. Jeg lovede jer tilmed en konkurrence, som giver én heldig læser mulighed for at vinde et valgfrit haveprodukt fra Boschs batteridrevne haveserie. Og her skal I få den.

Konkurrencen er sponsoreret af Bosch

Hvis du vil deltage i konkurrencen om et haveprodukt fra Bosch, så tag et kig lige her og udvælg dit favoritprodukt, som du vil forkæle dig selv eller en anden med, hvis du bliver den heldige vinder af konkurrencen. Fortæl i en kommentar herunder, hvilket produkt, du har udvalgt.

Vi har selv en ret cool Rotak plæneklipper, som du kan se i min vlog herunder. Den er både smart og let og får kun varme anbefalinger med fra mig.

Jeg trækker en vinder af konkurrencen om en uge den 1.maj, som får direkte besked i sin mail-boks.

Held og lykke!

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

Published by

118 thoughts on “VIND et batteridrevet haveprodukt fra Bosch

 1. UH en lige så sej græsslåmaskine som jeres? Vores er lige afgået ved døden, og den der ser sej ud

 2. En plæneklipper ville være skønt. Min mand og jeg flytter i hus om et par måneder, så vi for snart brug for sådan en. ?

 3. Ej, det er den perfekte præmie! Vi har lige købt vores første have (og hus, bevares!) og mangler alle voksen-tingene! Så en Rotak 430 LI plæneklipper måtte meget gerne finde vej hjem i vores nye skur!

 4. Jeg kunne riiiigtig godt tænke mig at vinde den batteridrevne plæneklipper til vores sommerhus. Vi er to københavnerpar der har købt sommerhus sammen. Ingen af os synes plæneklippertjansen er det fedeste, men måske kan det hjælpe på det, hvis vi har udstyret i orden? Vi krydser fingre!!

 5. Med et landligt huskøb (inkl 1300 kvm have) under forhandling, er plæneklipperen helt klart et nødvendigt ønske i vores lille kbh’er familie!

 6. Jeg ønsker en Batteridrevet græstrimmer så vi kunne få nogle flotte kanter i for- og baghave.

 7. Uhhh, jeg vil mægtig gerne vinde en af de nye batteridrevet græsslåmaskiner, fx Rotak 430 Li – den skal gives til min lillebror som ganske snart fylder 30 år og rent faktisk har en have (vi bor selv i lejlighed i Kbh).

 8. Wauw… som tidligere ansat i et byggemarked har Rotak plæneklipperen i den brede model stået på ønskesedlen, så det er klart rotak430 li jeg ønsker mig, så lader jeg gerne min søster overtage vores nuværende benzinklipper, så de ikke skal klippe græs med hækkeklipperen.

 9. Vi er en lille familie der snart får vores drømmehus. Vi har endnu ingen gave redskaber og det første vi vil invistere i er en plæneklipper, så efter din varme anbefaling vil vi gerne prøve kræfter med den cool Bosch Rotak plæneklipper. ? ♻?⛳???

 10. Jeg ville vælge en af de batteridrevne græsslåmaskiner.. Vores er ved at synge på sidste vers..;)
  Kh. Anne

 11. Lækker konkurrence!
  Vi købte hus for 4 år siden og har en gammel håndskubber som de tidligere ejer havde efterladt.
  Det er desværre kun min mand der kan slå græsset, da den er for hård at skubbe for mig. Så hvis jeg blev den heldige skulle det helt klart være plæneklipperen Rotak 430 LI, så jeg kan hjælpe min mand med græsslåningen ???

 12. Åh ja en plæneklipper! Gerne Rotak 430 LI. Vores gamle stod af sidste år og er lige nu afhængig af naboens velvilje, hvilket ikke rigtig er optimalt.

 13. Jeg ville være lykkelig, hvis jeg vandt Rotak 430 LI. Vi har 1000kvm grund og meget af det de græs. Lige nu har jeg en billig benzin-drevet model, som min kære mand mente måtte være fin. Desværre er det sådan, at han har græsallergi og jeg derfor står for græsslåning – lettere utilfreds med en billig og meget tung og hård model? Det ville være guld værd som kunne gøre græsslåning til en familieting med børnene ved en lettere model ??

 14. Jeg ville være den lykkelige ejer af en Rotak 430 LI. Vi har 1000 kvm grund og meget af det er græs inkl mos. Lige nu har jeg en billig benzindrevet meget tung model, som min kære mand mente måtte være fin. Desværre har han selv græsallergi, så jeg står for græsslåning herhjemme ? Det er rimelig hårdt og kræver meget tid med nuværende maskine. Ville elske at børnene kunne være en del af det med en lettere model??

 15. Nu har vi boet i hus med hæk i snart 3 år og vi har stadig ingen voksenting som værktøj og den slags ej heller en hækklipper, så jeg ønsker mig denne
  AHS 55-20 LI(1 akku)
  så min kæreste ikke skal krybe til venner og familie for at låne noget udstyr ??

 16. Jeg elsker også min have og har møbleret en del om i den i de snart 4 år, vi har haft hus. Vores grund skråner meget, så sidste år anlagde jeg trin af brosten i græsset. Det ser virkelig flot ud, men en EasyCutGrass 12-230 ville lette arbejdet med at holde brostenene fri for græs.

 17. Så vil jeg blive super glad for en trimmer UniversalGrassCut 18-260 – vi flytter i hus og får dermed vores første have om en uges tid.

 18. Vi står overfor en flytning til en næsten dobbelt så stor have end vi har i dag. Derfor ville det være perfekt at vinde en ROTAK 430. ?

 19. Det ville være skønt at vinde den batteridrevne plæneklipper, vores nuværende plæneklipper holder ikke sommeren over, og vi har netop kig på denne model fra Bosch ?

 20. Jeg ville vildt gerne overraske min mand med en smart løvblæser 🙂 den ville lige passe ind i hans samling af redskaber til brug i vores nye have <3

 21. Min kæreste og jeg har lige købt hus og skal snart igang med hækken – så den nye hækkeklipper AHS 50-20 LI ville være den perfekte tilføjelse.

 22. Ej, deltager din mand, Kasper K, også i konkurrencen? ?
  Hvis jeg vinder skal det være en batteridrevet hækklipper, så kan min mand nemlig komme igang med hækken 😉
  Hilsen Rikke

 23. Har lige købt græsslåmaskine ! En håndskubber inspireret af gamle minder fra min mormors have og med tanke på miljø og pris 🙂 men men men, vi mangler en hækkeklipper og er varm på denne AHS 54-20 LI (1 akku). 🙂
  Selv om den græsslåmaskine nu også ser lækker ud – an man ombestemme sig 😛
  Krydser fingre 🙂

 24. Ja, voksen er jeg vel blevet, når jeg ønsker mig en Bosch Rotak 430 LI græsslåmaskine, vel at mærke til manden 😉 Vi er lige flyttet i hus med en dejlig stor plæne både foran og bag huset, hvilket giver store problemer for vores nuværende græsslåmaskine, da den har ledning. En ny græsslåmaskine står derfor allerede på vores alen lange liste over kommende indkøb. https://www.bosch-garden.com/dk/da/havemaskiner/haveredskaber/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp

 25. Jeg ville meget gerne vinde en plæneklipper. Vores have er desværre en skråning, med græs både ovenfor og neden for. Det ville være dejligt med en let plæneklipper, når vi skal bære den op og ned hvergang der skal slås græs.

 26. Vi er i fuld gang med at renovere en gammel villa, hvor haven har klaret sig selv de sidste 20 år (!!). En hækkeklipper – AHS 54-20 LI – tror jeg vil være en stor hjælp til de 50m2 brombærhæk i bunden af haven…

 27. Den plæneklipper er lige noget for mig. Vores plæneklipper er så slidt, at den hellere vil lægge græsset ned frem for at slå det

 28. Har ellers været tilhænger af håndskubberen – men alderen trænger sig på så…
  må indrømme at Rotak 430 LI plæneklipperen nok er bedste alternativ. :0)

 29. En Rotak 43 Li vil være perfekt til vores nye hus. Den ser ud til at være meget nem at styre og køre rundt med, så både min kone og jeg kan slå græsset til glæde for os og vores 2 børn.

 30. Jeg ville rigtig gerne forkæle min søster med den fine plæneklipper, som I har. Hun er lige flyttet i hus (med have) og hun vil helt sikkert blive rigtig glad for den.

 31. Hvis jeg vandt, ville jeg glæde min bror med en Akku-kædesav, da han lige har købt sommerhus.

 32. Plæneklipperen ser skøn ud, men jeg ønsker mig mest en let hækkeklipper. Kan f.eks se at Bosch har en på kun 2,6 kg ?

 33. En Rotak 43 Li står på min mands ønskeliste, og sådan en vil jeg gerne glæde ham med. Fed konkurrence, tak for det 🙂

 34. Hvis jeg bliver den heldige vinder, så vil jeg vælge den fantsatiske Rotak 430 LI til 🙂

 35. Sikke en dejlig plæneklipper. Det er lige sådan en jeg ønsker mig til vores store græsplæne. En Rotak 43 Li.

 36. Sikke en dejlig plæneklipper. Det er lige sådan en jeg ønsker mig til vores store græsplæne. En Rotak 43Li 🙂

 37. Helt klart en plæneklipper til vores nye sommerhus. Det er og bliver et vildnis men gerne med lidt ordentlighed ☺️
  Batteridrevet plæneklipper
  Rotak 430 LI
  Den nemmeste og mest ubesværede vej til en perfekt plæne.

 38. Åhhh vi håber jo snart på hus. Og netop sådsn en Royal plæneklipper ville være perfekt!!!!

 39. En plæneklipper som jeres! Vi har en elektrisk og jeg har lavet store knuder på ledningen, viklet den omkring alle træer og trampolin + været ved at klippe ledningen over flere gange! Jeg hader den ledning og maskinen er gammel! Jeg elsker at slå græs men drømmer om at det job bliver uden at lege kluddermor!

 40. Os og resten af vores bofællesskab på 24 familieboliger vil være glade for at kunne slå græs med en Rotak 43 Li.

 41. Åh hvor vil jeg gerne vinde denne konkurrence 🙂 ikke til mig selv men til min mor. Hendes nuværende plæneklipper kan næsten ikke mere og da hun er førtidspensionist er det en meget stor udskrivning for hende. Især da hun er nødt til at købe en som “passer” til hendes dårlige helbred.
  Så jeg ønsker mig denne til min mor: https://www.bosch-garden.com/dk/da/havemaskiner/haveredskaber/rotak-430-li-3165140895460-199945.jsp?no-check

  Rigtig god søndag 🙂

 42. Så skulle det være en Rotak 430 LI og helt klart til mig selv, for min mand har græsallergi, så jeg slår græs (men han gør så meget andet;-))

 43. Den batteridrevende plæneklipper står højt på min ønskeliste. Den er bare for sej.

 44. Jeg gav min mand en batteridrevet hæk-klipper til fars dag sidste år, så det kunne da være mega fedt at føje en matchende kanttrimmer/græstrimmer/ehatever i år ??

 45. Min mand og jeg har lige købt hus, og han går og slår vores nye plæne med en gammeldags håndskubber. Ville elske at kunne give ham en plæneklipper, det har han fortjent. Den ser rigtig god ud, den I har 🙂 Håber at jeg vinder 🙂

 46. Det ville være meget sjovere at slå græs, hvis jeg ejede Rotak 430 LI plæneklipperen. Krydsede fingre herfra 🙂

 47. Hvis jeg skulle være så heldig ville jeg blive meget lykkelig for en batteridrevet havesav! Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at bruge en sav/fukssvans til div større grene på vores gamle æbletræ! Og en motorsav tør jeg da slet ikke prøve kræfter med ?

 48. Uhh ville gerne er den plæneklipper i har!
  Vores er ret gammel og kan ikke særlig meget… tit er vi nødt til at køre igennem 2-3 gange over plænen ?

 49. En batteridrevet plæneklipper! Og jeg ville give den i gave til min bror og svigerinde – deres er lige gået i stykker. Vi bor på samme matrikel og er flittige brugere af deres have – så ville vi også køre en tur med plæneklippere i ny og næ 😉

 50. Orv! Jeg prøver lykken. Vi kunne godt bruge en akku kædesav til vores hæk som har fået for tykke stammer til hækkeklipperen.

 51. Hvis min kæreste skulle vælge, tog han klart hækkeklipperen, men men men. Som meget besværet næsten højgravid og virkelig haveelskende ville det være så skønt med plæneklipperen. Forestiller mig at den ikke er så tung som den 10 år gamle maskine vi arvede fra den tidligere ejer af huset (som jeg får ondt af at bruge og i øvrigt ikke kan finde ud af at tænde selv!). Så mit valg er klart et styk batteridrevet plæneklipper, så jeg de sidste måneder af graviditeten også kan deltage i havearbejdet.

 52. Uh vores gamle sag af en græsslåmaskine er netop død… ikke det fedeste tidspunkt, når foråret endelig er kommet til Danmark:)
  Derfor ønsker jeg mig at vinde en Rotak 430 L der ville være perfekt til vores have!! Ønske, ønske, ønske…

 53. Det skulle også være plæneklipperen magen til jeres. Jeg er ene om en (til tider) lidt for stor have, så de bedste hjælpemidler skal i brug for at holde den pæn hele tiden.

 54. Vi har første forår i nyt hus med stor have så ville virkelig gerne vinde en batteridrevet græsslåmaskinemaskine som jeres model: Rotak 430 LI ❤❤

 55. Jeg vil virkelig blive super glad for den skønne plæneklipper Rotak 43Li

  Jeg har tidligere haft en tilsvarende model, dog med ledning. Desværre blev den plæneklipper stjålet ved indbrud i mit skur… savner meget den gode plæneklipper.

  Den vigtigste grund til jeg købte den var, at den er så lille, let og meget nem at betjene. Den kan betjenes med kun en arm, grundet sygdom kan jeg ikke bruge min ene arm.

 56. Jeg kan vist liiiige nå det! Kunne så godt bruge en plæneklipper magen til jeres ?

 57. Ville vild gerne vinde en Batteridrevet plæneklipper Rotak 430 LI 🙂

 58. En plæneklipper til mine forældre. De kunne rigtig godt bruge en lettere model.

 59. Jeg er vild med jeres, så jeg vil gerne vinde den batteridrevet græsslåmaskinemaskine

 60. En batteridrevet græsslåmaskine ønsker vi os rigtig højt, da vi snart får en dejlig have ??? Det er så smart et produkt.

 61. Puha hvor ville sådan en græs slå maskiner gør min verden meget nemmere – gennem en meget svær skilsmisse har jeg opgiver at få noget med mig- for at opnå samarbejde med vores 3 drenge – men det har betydet st jeg har fundet ting på forskellige brugtmarksidder og har prioritet drengenes værelser – og stå men en meget gammel el slåmaskine som hele tiden stopper ?- Tålmodighed er en dy!! Krydser virkelig fingrene for denne fine maskine kommer hjem til mig så drengene kan få en nyslået fodboldbane ⚽️?

 62. Jeg vil gerne vinde en Rotak 430 L. Vinder jeg den, vil jeg love min kone altid at slå græsset, når vi flytter i hus om under en måned ???

 63. Jeg vil meget gerne vinde en Rotak 32 LI
  Jeg vil bruge den i min nye kolonihave

 64. Rotak 43 LI ville passe perfekt hjemme ved os. Vi har en græsplæne, men Inge. Plæneklipper ???

 65. En plæneklipper ville være så skønt! Vi købte en sidste år af andet mærke som allerede er død. Lige nu pendler vores plæneklipper fra sommerhuset mellem der og her. Ikke helt holdbart

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.