Strik den blødeste cardigan på en uge

Processed with VSCO with f2 preset

Endnu en egosag af et strikket stykke tøj røg af pindene i går. En simpel, grå cardigan i det blødeste og letteste PUS fra Du Store Alpakka. Cardiganen strikkes på pind 8, som gør projektet til et lynhurtigt et af slagsen. Du kan strikke den på en uges tid
– også selvom du kun kan tage aftenerne i brug.

Den strikkes rundt og skal derfor klippes op, som jeg forud for projektet var temmelig skeptisk overfor. Men det var både sjovt og easy peasy, og det lader til, at alle maskerne bliver hvor de skal.

Knapperne har jeg selv lavet i en matchende grå bomuld. Egentlig fordi mine store perlemorsknapper pludselig var væk. Heldigvis. De store stofknapper er nemlig ret perfekte her og giver lige det sidste til looket.

Jeg skal have gang i en såkaldt Connie Cardigan snarest igen (må naturligvis have en i nude eller pudderrosa også).

Find mønsteret hos dygtige Thea Rytter lige her.

Et par glimt fra strikkeprocessen herunder, hvor I også kan se mine to første egoprojekter.

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • En af de ultimative favoritstunder – plummum 21. maj 2017 at 22:30

  […] jeg overgav mig, og SKAM bed sig også fast på mig. Jeg digger i øvrigt min nye grå cardigan, som du kan læse mere om her. Den er blevet en af de der favoritter i skabet, som jeg slet ikke vidste, jeg manglede, før jeg […]

  Reply
 • Hvad har jeg egentlig gang i? – plummum 30. maj 2017 at 22:21

  […] så kan du tjekke min Instagram lige nu, hvor jeg kører en konkurrence med et komplet kit til Connie Cardiganen. I samarbejde med strikkedesigner Thea Rytter og Woolspire udlodder jeg garn til en Connie plus […]

  Reply
 • Mine ego-trikkeprojekter – plummum 16. september 2017 at 17:25

  […] Find mønster her og læs mere om min strikkeproces plus garnvalg her. […]

  Reply

Leave a Comment