En af de ultimative favoritstunder

Processed with VSCO with f2 preset…Altså når vi lige ser bort fra tiden med børn og mand, som topper alt på mine lister over favoritstunder.

For over en uge siden linede jeg op til blogindlægget, du læser her, og jeg kom aldrig længere med det. Hverken med det, eller med andre i øvrigt. Men selvom indlæggets billeder er over syv dage gamle nu, er det alligevel på alle måder aktuelt. Det beskriver nemlig en af mine ego-favoritstunder til alle tider; En forårsdag i haven, en time til mig på et tæppe med strik i lange baner, en kop kaffe on the side – helst blandt smukke blomster og en svag duft af nyslået græs. Havelivet er blevet så stor en del af vores livsstil nu, at jeg næsten ikke husker, hvordan det var ikke at have den. Ikke at have have 😉

Alt er love!  Yes, jeg overgav mig, og SKAM bed sig også fast på mig.
Processed with VSCO with f2 presetJeg digger i øvrigt min nye grå cardigan, som du kan læse mere om her. Den er blevet en af de der favoritter i skabet, som jeg slet ikke vidste, jeg manglede, før jeg havde den.

Processed with VSCO with f2 preset

Vores kvist ud til haven har fået nyt sprossevindue. Det er p.t. den pæneste detalje ved hele vores gamle villa set udefra.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg kan konstatere, at der er sket en del med den cardigan her, siden jeg skød ovenstående snap for over en uge siden. Heldigvis. Det bliver til en cardigan til ældsten med snoning på ærmerne, når jeg får taget mig sammen til at færdiggøre projektet.

Processed with VSCO with f2 preset

Det er det her, jeg taler om. Ikke særlig fashionabelt eller noget med fedtet hestehale og ingen makeup, men det er ligesom med til at understrege essensen af min afslappede hyggestund.

Håber, I har haft en forrygende weekend.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment