Hvem er din Finn?

ANNONCE
Vi har alle kendskab til dem – måske endda på helt nært hold. Måske er det dig!? De der bemærkelsesværdige personer, der lægger deres liv og sjæl i et projekt eller en god sag i lokalområdet; det kan handle om idrætsklubbens trivsel og fremdrift, at kæmpe kampen for de svageste borgere, at støtte op om den lokale spejderforening eller at overbevise resten af landet om, at udkantsdanmark også kan noget… De ildsjæle, der gør en massiv forskel for lokalsamfundet. 

En af de personer kunne være Finn også kendt som Kongen af Cold Hawaii. Ham, der er skyld i, at Klitmøller, hvor min kære mand næææææsten er vokset op. (Ja ja, Mors eller Klitmøller same same, right? Undskyld svigerfamilie, jeg ved godt, at det slet ikke passer 🙂 ), oplever vækst, og er kendt i både Californien, Australien og på Hawaii. Det er også Finn, der er skyld i at WM i padle surf kommer til Klitmøller. Foruden Finns arbejde var Klitmøller muligvis blot en lille grå spøgelsesby på vej til at dø. Finn er en ægte ambassadør, der også slår et slag for udkantsdanmark.

Fortæl mig hvem din Finn er.

Årets Ildsjæl 2017 skal nemlig findes og belønnes med titlen og 25.000 kr., og du kan nominere din favorit lige her: Støtdelokale.nu. Det er Go’on, en lokal tankstation med mere end 100 stationer spredt ud over hele Danmark, der igen i år kårer Årets Ildsjæl. Go’on hylder de lokale ildsjæle, som hver dag er med til at skabe store øjeblikke selv de mindste steder.

Mere info om kampagnen kan findes her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment