Jeg ville ønske, det regnede med glimmer

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg sukker efter ferie. Prøver generelt at leve så meget i nuet, som jeg nu engang kan finde ud af. Arbejder endda på hele tiden på at blive bedre til at stoppe op og nyde de små øjeblikke og alt det dér, der hurtigt kommer til at lyde som slidte, udtrådte klichéer. Men. Lige nu må jeg indrømme, at den ferie er tiltrængt. 14 dage. Så er det vores tur til at trække stikket lidt fra arbejdspres og husprojekt i et land, hvor solen vinder over regnen og blæsten, når kalenderen skriver sommer.

Lige nu kører vi mere hamsterhjulsmodel, end jeg bryder mig om, og derfor er jeg rørende enig med min femårige i hendes take på den perfekte verden.

Mor, jeg ville ønske, det regnede med glimmer, og vi altid havde fridag – så ville vi hele tiden få glimmer i håret.

Kan I se det for jer? Hvis livet var én lang fridag, og vi alle gik rundt og skinnede smukt af glimmer i alskens farver?

Jeg kan godt. Det lyder ret vidunderligt.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Stine 3. juli 2017 at 23:43

  Jeg savner virkelig indlæg med indhold efterhånden. Du ridser lige i overfladen, men som læser føler jeg ikke, at du har noget på hjertet længere – og det er virkelig ærgerligt! (Det kan du faktisk se som et kompliment).
  Det er drøn ærgerligt kun at se 20 cm. af gangen af jeres hus- og haveprojekt med tilføjet filter og en eucalyptus gren, som jeg ellers glæder mig mega meget til at se – og endnu mere virkelig gerne ville følge med i, selvom det måske ikke er spitze og instagramvenligt fra starten.
  Gad virkelig godt at inviteres mere indenfor som læser, men jeg vil jo heller ikke trænge mig på, hvis du ikke ønsker at dele.

  Reply
  • plummum 12. juli 2017 at 10:31

   Av, Stine. Den sad! Tak fordi du tog dig tid til at skrive til mig. Jeg er altid meget opmærksom på, hvad I som læsere sidder med af følelse på den anden side af skærmen. Og du er sikkert ikke den eneste, der føler, at jeg ikke har mere på hjerte at dele med jer herinde.
   Jeg har masser, men tiden (og lysten som følger) har ikke været til det, og det kan I selvfølgelig mærke, når jeg så endelig skriver et hurtigt indlæg. Det er klart.
   Men min stil med redigerede og forholdsvist stylede billeder, den har mere eller mindre altid været, som den er nu. Det er bare mig at køre det sådan herinde.
   Men igen. Tak for din besked. Jeg forstår dig egentlig godt 🙂

   Reply

Leave a Comment