Køkkendims med stor værdi

P1010762untitled-2Før jeg kaster mig over den feriepakning, som jeg har udsat x antal gang, vil jeg lige nå at tjekke ind på bloggen. Og for lige at afrunde den pakning… Det har aldrig været min ting. Forekommer mig altid en kende uoverskueligt – nå ja, I husker måske noget om vores overvægt på 20 kg., da vi fløj til Kreta for et års tid siden(!). Det hele startede ellers så godt dengang. Jeg gik flittigt i gang med at rulle alt mit nystrøgede tøj, for det havde jeg set den altid tjekkede Dorte gøre. Til sidst kom en feberkrampe hos mindsten og en ambulancetur til sygehuset ind i billedet midt i pakningen, og alle gode intentioner på pakkefronten blev manet i jorden. I panik havnede stort set alle mine sommerkjoler i kufferten – det samme gjorde pigernes, og jeg tog hjem med 50 % ubrugt tøj. Ha.

Og gæt hvad. Det er ikke blevet lettere at pakke simpelt her på matriklen, hvor to års byggerod har gjort sit til, at jeg oprigtig talt har svært ved at finde det habengut, jeg nu engang skal finde. Og slut prut med letbenede first world problems

Jeg ville vise noget andet. En luksusdims, som vi først lige har fået installeret, så den virker, efter at have haft den i køkkenet i flere måneder. Et køkkenarmatur med kogende vand fra GROHE,  som giver meget mere værdi for os, end jeg havde forestillet mig. Vores gamle og lidet pæne elkedel er sat i kælderen på ubestemt tid, og kogende vand er ikke længere noget, vi venter på i flere minutter, før den tilkalkede kedel, kunne levere den tiltænkte mængde kogende vand.  Det sparer både tid og energi, når jeg fx skal lave mig en kop te, en stempelkande med kaffe eller koge en portion pasta.

Jeg har lavet en lille film for at illustrere, hvor simpel vores GROHE Red armatur er i brug. Vi har specifikt valgt, at have det almene køkkenarmatur adskilt fra armaturet med kogende vand, alene fordi vi ville eje det store, lækre kokkeagtige armatur med bruser. Ellers har GROHE nemlig også løsninger, hvor man får alle funktioner samlet i ét system. Se fx disse løsninger.

Hanen er lidt blevet sådan en nice to have-dims, der stille og roligt er blevet så integreret i vores køkkenrutiner, at vi ikke længere ville undvære en. Den skal derfor flyttes med i det spritnye køkken, når vi en dag når til, at det skal installeres i hytten.

Har I selv armatur med kogende vand i jeres køkken? Mit næste projekt er i øvrigt at få en hane med boblende vand. Jeg drikker store mængder vand med brus hver dag, så det ville være en kæmpe luksus at kunne tage et køligt glas boblende vand lige fra hanen. I vores nuværende 70’er-køkken har vi dog ikke plads til den slags.

Pakningen kalder, venner, og jeg er ude igen.

Kh <3
P1010764 P1010768


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment