Cool og billig køkkenlampe

Markslöjd Jeg skylder jer et indlæg, venner, og det kommer her. Hver gang jeg har vist indlæg eller glimt på Instagram fra vores køkkenmakeover, er I flere der har spurgt til vores lamper, som hænger over køkkenbordet med vasken. Lamperne er fra svenske Markslöjd og koster kun en brøkdel af, hvad sådanne lyskilder ellers kan løbe op i. 

Lamper er altid en dyr fornøjelse at beklæde et hjem med, og vi er som bekendt i gang med den helt store renovering i huset, der også kræver en del nye lamper hist og her. Vi har alt fra de helt dyre mangetusindekroners lamper til de noget billgere af slagsen, og jeg elsker kombinationen. Vores køkkenlamper falder i den billigere kategori og koster 899 dkk per styk for den store model, som vi har, og kun 549 dkk for den lille model. Jeg har fundet dem her, men de sælges mange steder.

Det sorte metal og læderstroppen giver et fint og råt udtryk, og lamperne giver rigeligt med lys til, at vi kan arbejde ordentligt i køkkenet.

Tip hermed videregivet til jer.
P1011152 P1011154 P1011156 P1011158 P1011160


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment