Næste husprojekt: Kom med bag kulisserne

De store husprojekter står på hold disse uger. Vi trænger til en lang pause efter snart to års mere eller mindre intensiv renovering. Men vi mangler stadig meget i huset – og uden om huset, og snakken går dagligt på, hvordan vi skal lave de næste projekter, der står for skud. Der er store drømme – og så er der de mere realistiske planer. Jeg er altid 100 % i det kosmetiske hjørne, mens Kasper tager sig af det håndværkstekniske. En god fordeling, synes jeg 🙂

P1011317

Vi har snart en helt færdig 1. sal, og kan krydse totalrenovering (inklusiv nye vægge og gulvafhøvling) af ved 2 børneværelser, 1 soveværelse og et splinternyt badeværelse. Vi har desuden fået sat nyt vindue i badeværelset og fået beklædt kvisten med zink for et mere eksklusivt look. Nu mangler vi gangen der oppe, der p.t. står ret åben. Væggene skal pudses op og have påført filt og maling. Vi mangler tilmed at lukke et stort hul i væggene og loft fra en lille væg, vi rev ned i sin tid, da vi flyttede ind.

Dernæst er det opgangens tur. Den har jeg glædet mig vildt til lige fra start. Jeg er generelt vild med trappeopgange, og vores er det første man ser, når man træder ind i huset. Den må med andre ord gerne give et godt førstehåndsindtryk. Jeg har længe været overbevist om at det meste skulle være hvidt (både væge og trin) for at få masser af lys ind i opgangen gennem det runde koøje. Men jeg leger mere og mere med andre løsninger end det helt hvide. Jeg ER glad for de mere spraglede løsninger med lidt skæg og kant. Men det hvide var i sin tid en fristende kontrast til opgangens nuværende look.

P1011318Jeg opererer p.t. med tanken om en mørk tæppeløber, der skal gå hele vejen op ad trappen, et smukt tapet og en stor fin lampe. Hvor jeg ender, ved jeg endnu ikke, og jeg ved af erfaring, at vores endelige beslutning kan nå at ændre sig mange gange endnu. Kom gerne med indspark.

Her kan I se hvordan sådan en opgang ser ud med slidt grøn marmor-ish Linoleum og afskallet maling. I er flere der har efterlyst billeder af vores helt ufærdige rum og steder, og her får I lidt.
P1011320 Og herunder er vores gang, der skal have fikset de forskellige åbne huller og sidste halvdel af loftet. P1011322

Men gulvet er nydeligt nu, og så langt så godt… P1011325 P1011327 P1011329

God fredag.

Kh, Signe


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment