Din syndige weekendkage

P1011355 Det har været en slatten uge på blogfronten, venner, men ikke på min side af skærmen, hvor der har hersket mere eller mindre kaotiske tilstande. Det må kunne gøres bedre næste uge 🙂

Og kaos eller ej, her har du din weekend-kage, som hele familien plus gæster vil elske dig for. En lækker chokoladetærte med kiksebund og et tykt lag blød og sej marengs på toppen. Den er super enkel at smide sammen, og selv kastede jeg mig over den en tilfældig hverdag midt i ulvetimen – og det gik.

Jeg har brugt dygtige Frederikkes opskrift her som grundopskrift og lavet en smule om hist og her. Jeg har blandt andet ikke pulveriseret mandlerne i kiksebunden, men hakket dem groft for lidt struktur og bid. Og min chokolade-ganache består af lige dele mild mælkechokolade og bitter (80% kakao) chokolade for den perfekte balance mellem det søde og det bitre.

Kast dig over kagen her i weekenden. Du fortryder ikke.

Kh, Signe

 

P1011359


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Therese 7. oktober 2017 at 11:41

  Den lyder virkelig lækker den kage. Jeg har ingen foodprocessor, så tænker på om de kiks og mandler mon kan stavblende/hakkes? Det må komme an på en prøve en efterårsdag, tænker jeg.

  Reply
  • plummum 7. oktober 2017 at 13:13

   Åh, ja det skal jeg lige have tilføjet i indlægget. Jeg hakkede både kiks og mandler selv med en stor kniv. Der er ingen grund til at pulverisere bundens ingredienser. Det er lækkert med lidt mere struktur, synes jeg 🙂

   Reply

Leave a Comment