Den fineste perle af en strikkebog

P1011427untitled-2Så d’ damer, der har hang til lækker nordisk strik krydret med små fine detaljer, nu skal I læse med.

Trine, der står bag Knit by TrineP har netop udgivet sin første strikkebog NORDIC – Dansk børnestrik, der er spækket med skønne opskrifter til børn i alderen 0 – 6 år – enkle, elegante modeller med smukke og gennemarbejdede detaljer.

Jeg har længe fulgt med på sidelinjen hos Trine på Instagram. Hendes univers er inspirerende, delikat og meget fængende. Derfor var jeg egentlig ikke i tvivl om, at hendes bog ville byde på lækkerier for det kræsne øje og den kræsne strikker. Og ganske rigtigt. Trine har skabt en lille perle, som jeg selv og pigerne har bladret igennem et utal af gange.

Ældsten har valgt cardigan allerede, og snart skal jeg have en såkaldt ‘Pilespids cardigan’ på pindende til hende i en Warm Olive i Filcolanas Anina-garn. Pilespids var den første opskrift, Trine designede til bogen, og pilemønsteret kommer i en hel serie af cardigan, bluse, romper og kjole. I kan se de enkelte modeller på billedet herunder.P1011432

I kan fornemme bogens stemning ved at se på mine billeder, og vil I have fingrene i bogen selv, så kan den købes lige her.

Jeg kan også afsløre, at jeg i weekenden udlodder den smukke bog PLUS garnpakke til en af bogens modeller på min Instagram.

God onsdag.

P1011428 P1011429 P1011431


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment