Lørdag er dansedag

P1011211I dag er det dansedag. Det har det været hver lørdag i over to år. Ældsten er netop rykket et hold op og danser nu på sin tredje sæson, og lillesøster tog hul på sin første for godt en måned siden på det mindste hold.

Det er klassisk skoling i standarddisciplinerne – det ene hold en del mere avanceret end det andet – og jeg smugkigger i et væk på alle de søde dansebørn. Og tuder lidt i det skjulte engang imellem…

Ingen crazy momzilla

Den står altid på ‘dansekjoler’ om lørdagen, og vi samler lidt på små fine kjoler og skirts til formålet. Og nej, jeg agerer ikke crazy momzilla, der for enhver pris vil stadse sine piger ud. Det er helt stille og roligt og en hyggelig lille lørdagstradition, som vi alle holder af.

Den sidste kjole til dansesamlingen er vores Dotted Lola fra Knast by Krutter (kjolen er modtaget som PR-gave). Knast laver en hel række af cute danse- og gymnastiktøj med finurlige detaljer til hver kollektion. Se fx også denne her kjole – fin, ikke? P1011212

God lørdag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment