Lilla flæsedrøm og andre strikkenørderier

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har gang i alt for mange strikkeprojekter i øjeblikket. To bluser til mig selv er på pindene, og efter Mallorca ryger et tredje projekt på.

Mit yndlingsprojekt lige nu er min lilla Mors Flæsebluse, som bliver ret fantastisk, tror jeg. Jeg ændrer lidt hist og her i forhold til opskriften, men mere om detaljerne, når jeg når i mål. Det bliver i hvert fald ferieprojektet i Spanien. Hvor meget strik jeg når i varmen denne gang, ved jeg ikke. Jeg strikker i øvrigt blusen op i én tråd Drops Alpaca og én tråd Drops Brushed Alpaca Silk.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg har også stadig gang i min Connie, som ligger i garnkurven og er lidt forladt. Jeg tager kun projektet frem, når jeg mangler noget i hænderne. Egentlig fjollet, for både mønster og farve er perfekt her til efteråret og vinter. Det er heldigvis en hurtigt strikket sag, og snart må jeg give den et par afteners opmærksomhed.

Den tredje ego-sag, jeg nævner indledningsvis, er endnu et testprojekt. Jeg havde ellers lovet mig selv en god pause fra de testprojekter (vi har rigeligt med pres på i forvejen), men jeg kunne ikke dy mig – var for fristet som et barn i en slikbutik. Det er Camilla, der igen har fundet på noget lækkert, der passer helt perfekt ind i min garderobe, hvis jeg selv skal sige det 🙂

Og snart må jeg se udover egen næsetip igen og strikke til andre end mig selv også. Ældsten skal have en ‘Pilespids cardigan‘, og hov, nå ja – jeg skal selv have et par pandebånd af denne slags også. Jeg mangler akut, hvis mine ører skal holde til de næste måneders cykelture. Så meget for at se udover den næsetip.

God torsdag aften.

Og en vigtig pakkestatus. Jeg har snart pakket tre hele kufferter og tillader mig selv en aften uden arbejde og uden praktiske gøremål. Win!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

3 Comments

 • #placesyoucanknit – plummum 31. oktober 2017 at 7:00

  […] øjeblikket strikker jeg på den lilla flæsebluse, som jeg måske/måske ikke når at færdiggøre før næste projekt, som er endnu en teststrik. Og […]

  Reply
 • Simone 12. december 2017 at 12:39

  Hvilke garn farver har du brugt i henholdsivs Drops Alpaca, og Drops Brushed Alpaca Silk? 🙂

  Reply
  • plummum 12. december 2017 at 13:07

   Alpaka: isblå
   Brushed: Lys lavendel
   🙂

   Reply

Leave a Comment