Faktisk #2

 

Processed with VSCO with f2 preset

Synes jeg, du skal læse altid inspirerende Louises indlæg om det, der også følger med det at være blogger. Jeg har egentlig for længst besluttet, at folk må have de holdninger, de nu engang har om mig og min blog. Det er heldigvis de færrestes holdinger, der falder negativt ud, men jeg kender dog et par med den slags. Og fred være med det. Mit såkaldte bloggervirke fylder kun en brøkdel af mit samlede jeg, men det ved jer, der ikke kender mig rigtigt naturligt nok ikke. Men Louises indlæg ramte i høj grad noget i mig. Læs det lige.

Falder jeg endnu engang på halen over det der moderskab. Ikke på en skidt måde, men jeg har sgu svært ved at følge med i det hæsblæsende tempo, som livet åbenbart har til sinde at fortsætte i. Jeg har jo lige født min førstefødte på Riget, ikke? Nu er hun 5,5 år og allerede påbegyndt på indslusning i skolelivet. Og min yngste. Hun er pludselig blevet en børnehavepige med de mest markante holdninger, som jeg nogensinde har mødt hos noget menneske. De piger altså. De har hårdt fat i mit hjerte, har de.

Har jeg en nærmest urimelig trang til at iføre mig min egen hjemmestrik hver eneste dag, og da jeg ‘kun’ ejer syv hjemmestrikkede stykker tøj p.t., så kan du nok forestille dig, at hver enkelt style bliver brugt en del 🙂 Enten må jeg snarest udvide garderoben med overdele igen – køber næsten kun jeans, nederdele og kjoler nu, så jeg har en masse, der passer til de strikkede trøjer – eller også må jeg simpelthen bare strikke lidt mere. Faktisk har jeg tre egoprojekter mere på min to-do i nærmeste fremtid. To teststrikkeprojekter og ét ‘for sjov’-projekt. #knitaholic og #crazyyarnlady det er mig.

Skal jeg om få øjeblikke til Frederiksberg og se nærmere på vores nye seng og i den forbindelse vælge mangt og meget. Jeg skal bl.a. vælge farverne på sengens tekstil. Kasper har givet mig carte blanche til at bestemme det hele. Ha. Jeg drømmer om rosa og vinrød seng. Fx vinrød box med rosa hovedgærde. Jaaah. Er det ok med så ‘feminint’et valg til et soveværelse, der også rummer en mand?

Er det decideret upraktisk, når min Macs kortlæser simpelthen vælger at stå af overnight. Næsten dagligt overfører jeg tonsvis af billeder fra kamera til computer via den, og en uduelig kortlæser et ikke sagen. Jeg har ikke engang en anelse om, hvor mit kabel til kameraet befinder sig, så jeg kunne overføre via det. Nogle gode råd til defekte kortlæsere?

… Og faktisk er ‘Faktisk-indlægget’ slut for nu. Jeg må videre.

God mandag.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Lille flæsebluse done! – plummum 14. november 2017 at 13:26

    […] Og nu skrev jeg i går, at jeg p.t. helst iføre mig mit hjemmestrik hver dag. Det handler ikke kun om, at man har fået lavet sig en eller anden mere eller mindre fancy bluse, der er helt i tråd med tidens tendenser. Næh. Det handler ligeså meget om, at hvert stykke tøj repræsenterer en eller anden lille historie, som er rar at bære med sig, ja, faktisk fysisk på kroppen. Yes, vi kører lige ned i nørdedetaljen nu. Men altså. Se nu min lilla flæsebluse her. Den er strikket lige dele på Mallorca og lige dele i DK. Og bare det at jeg mindes at sidde der foran den blå lagune og strikke på blusen, gør den så meget mere værd for mig. Den er med andre ord ikke blot endnu et stykke tøj, der er købt mere eller mindre impulsagtigt i en tøjbutik eller på en webshop. Et lille stykke historie, det er, hvad det er. […]

    Reply

Leave a Comment