Hjemmekontor, strikkefinker og noget om en KAL

I går var en god dag. Fyldt med mennesker og grin og ikke helt så effektiv på arbejdsfronten som vanligt. Men de dage er der også rum til en sjælden gang i vores nuværende sammensætning af arbejde- og familieliv, hvor vi har valgt at prioritere familielivet og familiebalancen helt i top.  

IMG_3430

Jeg startede dagen med nogle timers arbejde med den søde Therese på den lokale Riccos. Hun er min næsten-nabo og også en af strikkefinkerne, som jeg hænger ud med hver tirsdag aften – og så er hun drønherligt selskab. Simpelthen. Efter timerne på Riccos nåede jeg – lidt presset på tid – at handle til aftensmaden og forberede en smule i huset, før pigerne skulle hentes. Når de først er hjemme, er der liv og glade dage og rimelig meget kaos. I deres selskab flyver timerne af sted, og det efterlader ringe tid til praktiske gøremål.

Aftenen bød på strik i lange baner i vores klub Strikkefinkerne, som i virkeligheden er så meget mere end en strikkeklub. Det skriver jeg muligvis mere om en anden dag. I er nemlig ikke så få, der har spurgt mig, hvordan man etablerer sådan en klub. Hér gik jeg i gang med en lilla/hvid Lavendelgenser, som jeg strikker i følgeskab med Anita, der har gang i selv samme. Vi er altså i færd med en såkaldt KAL (knit along), som jeg har set, at Instastrikkedamerne kalder det 🙂

Jeg ramte dynerne efter klokken 24 i går aftes og er altid godt medtaget af for få timers nattesøvn om onsdagen. Men det er sg* helt ok.

Nyd solskinsonsdagen.

P.s. Jeg ved, I vil spørge ind til det, så here goes. Min Lavendel-bluse er strikket op i én tråd PUS (Syren) og én tråd Faerytale (Natur), og kombinationen er virkelig pæn.IMG_3416


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

7 Comments

 • Ann-Sofie 15. november 2017 at 12:45

  Ej, den er jeg også gået i gang med. Kan du anbefale en god 12 mm rundpind? Jeg havde ikke én så jeg har bare købt en billig plastik én da jeg tænker at jeg nok ikke skal bruge den igen, men er ved at blive idiot over den dårlige kvalitet. Har et udskifteligt sæt fra Hiya Hiya, men det går kun op til 10mm

  Reply
 • Therese 16. november 2017 at 9:26

  Åh, hvor er du sød. Jeg nød i dén grad også dit selskab – og tænker vi måske enda også kan have arbejdsdage ude af huset hvor vi ikke KUN sidder og ævler 😉

  Jeg glæder mig til på tirsdag!

  Reply
  • plummum 16. november 2017 at 9:44

   Det tænker jeg også 😀

   Reply
 • - CopenhagenDaily 16. november 2017 at 9:35

  […] andre ting…) og har den positive hat på. Forleden strikkede jeg forkert – flere gange. En af mine søde medstrikkere lærte mig at strikke baglæns, så jeg kunne rette mine fejl. En fejl blev til ny viden. Dog vil […]

  Reply
 • Strikkefinker og noget om tøjvask - torsdag er god trods forkølelse 16. november 2017 at 9:38

  […] andre ting…) og har den positive hat på. Forleden strikkede jeg forkert – flere gange. En af mine søde medstrikkere lærte mig at strikke baglæns, så jeg kunne rette mine fejl. En fejl blev til ny viden. Dog vil […]

  Reply
 • Isak, en klar nisse og pænt garn – plummum 17. november 2017 at 10:55

  […] jeg er i gang med endnu et lilla projekt, som jeg allerede afslørede her. Herunder ser du den reelle kombi af syrenfarvet PUS og råhvid Faerytale begge fra Du store […]

  Reply

Leave a Comment