Hverdagslir med klagesnak, en gammel ven og strik

IMG_4169 IndeholderreklameJeg er mildest talt temmelig uinspireret disse dage og både blog, Instagram OG strikkepinde lider under det. Det skyldes klart nok, at jeg lige skal hovedet ovenvande igen efter halshalløj toppet med feber. En tilstand, som det ikke helt er en mor forundt at befinde sig i. Selv aftenens hæng-ud med Strikkefinkerne må aflyses, og det huer mig ærlig talt ikke. Men altså. Når natten er det eneste tidspunkt, hvor jeg kan indhente lidt ekstra søvn ved at ramme dynerne tidligere end vanligt, så er det god fornuft ikke at lave sene aftenplaner de næste par dage. Men den FOMO dér – den kan ikke lide det.

Men jeg har lidt hverdagsglimt at dele med jer fra de sidste par dage, som jeg håber, I vil lade jer inspirere af. Løst og fast, I ved. Ikke noget dyberegående skriv. I skal selvfølgelig have masser af strik som altid og et par tanker om en gammel ven, der har været glemt i mange mange år, men nu er begyndt at dukke op igen.

Den gamle ven

Lad os starte med vennen. Den gamle ven er nemlig de klassiske Nørgaard-bluser, som jeg har haft et u t r o l i g anstrengt forhold til siden min gymnasietid som sluttede i 2003 – host!, hvor størstedelen af min garderobe bestod af bluserne. Ja, der var vel ligefrem sport i at have flest af de farvede bomulds-t-shirts blandt pigerne i klassen!? Men efter at have sendt skeptiske tanker efter blusens revival i snart halvandet år, er den simpelthen vokset på mig. Nu kan jeg ikke få nok igen – gerne i pæne, klare farver – og jeg har allerede anskaffet mig en lille håndfuld. Senest den lyserøde, som ses både på billedet lige over og under teksten. Jeg bruger dog for det meste de legendariske t-shirts på en lidt andet måde end ‘dengang’. De er helt geniale (og pæne) under min strikkede garderobe – man skal liiige kunne se en kant hist og her; i halsen og ved håndledene. Ja, både varme og pæne, er de. Win win.

Er der andre end mig, der (igen) er blevet tosset med de klassiske basisbluser?

P1011895-2Strikkeplaner

Jeg venter i øjeblikket på en ladning garn til en nyt teststrikkeprojekt. Denne gang skal jeg have #ballonjakken på pindene i en ret laber farve, der minder mere om forår og sommer end om vinter. Jeg glæder mig.

Og mens jeg venter på det garn, planlægger jeg mine næste projekter. Jeg skal have gang i en Alba Sweater i en såkaldt Cinnamon Brown. En farve, der ligger lidt uden for min vante skala, men jeg mangler lidt mere neutralt i garderoben, kan jeg fortælle. Den er sådan lidt camel/brown, og det slår aldrig fejl, vel? Men tag lige et kig på de forskellige farver, som Hip Wool findes i. Det er lækkert stads, og jeg sidder p.t. med en lille fortrydelse i maven – skulle jeg have valgt en Hubba Bubba Pink? Det må i så fald blive en anden god gang.
IMG_4267Den fine børnestol, som garnet ligger på er fra Børge Mogensen. Stolen er netop blevet relanceret af FDB-Møbler sammen med en række andre fine børnemøbler, som blev designet på FDBs tegnestue i 1946

De er SÅ vidunderlige alle sammen, og stolen er vældig populær hos begge piger. Så populær, at jeg tror, vi snart må indføre en plan over, hvem der må sidde i den hvornår 😉

IMG_4217Tidligere i weekenden var jeg kommet så langt med sidste ærme til min #snefnugbluse, men den er i mellemtiden blevet helt færdig, done, finito. Jeg fik hele 3 timer den ene aften alene. Pigerne var mere end trætte, og de var puttet klokken 18:30. Kasper var ude og jeg, ja, jeg kunne strikke løs. Det sker så godt som aldrig, at jeg får så meget strikketid i streg, og det var lige det, der skulle til for at få blusen færdig.

Og nu er jeg videre og ude igen. En Lucia-fest i børnehaven venter senere, og jeg har punkter på min arbejdsliste.

God tirsdag, venner.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment