Hov, er det juleaften i næste uge?

P1011785IndeholderreklameHvis jeg nu fortæller jer, at jeg langt fra er klar til juleaften, tror I så på mig?

Mine egen profeti holdt helt stik, da jeg i dette indlæg skrev, at jeg før eller siden nok skulle komme langt bagud i juleforberedelserne. I skrivende stund har jeg ikke købt én eneste julegave, og det er mere end på tide, hvis jeg ikke skal ende i et sandt gavekøbs-stresshelvede som de foregående år. Det er immervæk hyggeligst, når gaverne købes med ro og omtanke. Pigerne holder tidligt juleferie i år, og jeg ville egentlig gerne have klaret de fleste gaveindkøb, før de fylder hytten med liv og glade dage og kaotiske tilstande. Pebernødderne er i hus, som det eneste julesnack endnu. I dag håber jeg at kunne nå at bage vaniljekransene, og så må vi tage den derfra 🙂 Jeg satser på lækre dage med bagværk MED pigerne on side i dagene lige op til jul.

Hvis du i øvrigt mangler et par funklende julesko til din mindste, så tag et kig på disse, som er magen til lillessøsters. Funklende stjerner og snørrebånd af guld. Arhmen, hva’?

Er I klar til juleaften nu?
P1011772P1011802 P1011769


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

Related Post

No Comments

Leave a Comment