Dovne dage op til jul

P1011970

Pigernes lækre bluser er strikket af farmor, og I kan finde mønsteret her. 

Jeg havde  en lille intention om, at pigerne og jeg skulle være aktive her i dagene op til ‘den rigtige juleferie’ – altså dén hvor farmand joiner os og vi alle kan lade roen sive ind over cirka ti dage – på juleture inde i byen med varm kakao propfyldt med flødeskum, en tur i TIVOLI, på julekuglerov og lignende. Men indtil nu befinder vi os virkelig godt i nattøj og er ikke kommet længere med aktive planer.

Vi bager julegodter, laver hjemmebio i dobbeltsengen og genser hele Frozen-filmen for første gang i tre år, jeg nyder synet af pigernes hjemmelavede julepynt fra børnehaven, nyder, at vi ikke har halvpressede morgener, hvor vi kommer for sent op og er ved at misse det daglige morgennissemøde på pigernes stue.

Grænserne flyder ud, vi spiser vores måltider, når vi har lyst, laver julepynt og tegner.Og jeg kan lide det. Udsigten til en dejlig lang juleferie gør godt langt indeni. I dag skal vi dog ud på tur, og jeg forudser, at vi skal bruge længere tid end normalt på at blive klar. Så dovne er vi allerede blevet. Tempoet er lavt. Og det er rart.

P1011977P1011980 Jeg elsker de to julekugler, pigerne har lavet til mig. Meget mere end dem jeg selv har købt. P1011983 Selv Elton er helt nede i gear. Det meste af tiden i hvert fald. P1011991 Der er ingen farvekoder for vores juletræ. Intet krav for, hvor hjemmelavet pynten må syne. Vi tager det hele. Mine indkøbte kugler, pigernes hjemmelavede og alt der imellem. Måske en gang om mange år, får jeg lov at bestemme looket lidt mere, men indtil da, er det rodede udtryk fuldkommen ok. P1011994Og se så lige denne her. Jeg vandt den i pakkespil til vores julefrokost med Strikkefinkerne. Den er lavet af denne dygtige dame, og jeg er vild med den. Min egen smukke mistelten, der kan genbruges år efter år.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment