Snefnugbluse i brug og noget om den farve-comfortzone

655f696c-4108-4aad-9909-26a6b9b9ced9Jeg har aldrig fået vist jer min færdige Snufnugluse in action på bloggen, og den skal I få her.

Det er altid nemmere at forholde sig til et mønster, når det ses i brug i en reel styling. Blusen, der ellers ligger langt fra min vanlige comfortzone farvemæssigt (mere specifikt er den strikket i Brændt orange i Sandnes’ Alpakka), har jeg lært at elske. Den passer perfekt til disse måneder og kan nemt smides ned i et par højtaljede bukser eller en nederdel. 

Og apropos den farve-comfortzone. Jeg forsøger at udfordre mig selv en smule på den front p.t. De større projekter til mig selv skal helst strikkes op i en farve, der ikke ligger i min egobunke i forvejen. Ellers ville jeg ende med 47 pink og lilla bluser… Således venter jeg lige nu på en blød bunke støvet grønt garn til næste teststrik.

Hvad gør I mon selv for ikke at havne med en masse forskellige projekter i næsten ens farvenuancer?

Nyd onsdagen.

Kh, Signe

Mønster til Snefnugbluse kan findes her.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

6 Comments

 • Kat 17. januar 2018 at 11:33

  Den er så fin til dig! Hvor er dine flotte bukser fra?

  Reply
  • plummum 17. januar 2018 at 11:34

   Zara 🙂

   Reply
 • Eva 20. januar 2018 at 9:25

  Du ligner en million! Jeg er ved en morsflæsebluse i farven “plum” gram garnpusher – en farve du da er nød til at eje en bluse i:) jeg strikker den sammen med lys lyng i mohair

  Reply
  • plummum 20. januar 2018 at 14:21

   Du er sød 🙂 Uh, ja det burde jeg jo helt bestemt eje.

   Reply
 • Therese 20. januar 2018 at 18:26

  Den er så smuk den trøje – og farven er skøn til dig 🙂

  Reply
  • plummum 20. januar 2018 at 18:44

   Tak søde!!

   Reply

Leave a Comment