Kan man få for mange huer?

P1012090Indeholderreklame…det kan man helt sikkert set i et (over)forbrugsperspektiv, men jeg satser lidt på, at jeg strikker nok huer til mig selv i år, således at jeg næste vinter ikke skal tilføje flere af den slags. Det er desuden super motiverende med så små projekter, der nærmest strikker sig selv på en aften eller to.

Her får du listen over de huer og hårbånd, der er røget af pindene de sidste cirka tre uger. Jeg er ved at være helt i mål med min samling nu. Mangler blot endnu en lilla sag mere, kan jeg se på min jakkegarderobe. Mette fra Petite Knit er ved at skabe endnu et fint mønster på en baggy hue, som jeg helt klart kaster mig over, når hun er klar.

I får hermed links til alle opskrifterne fra i års hueproduktion, så I kan lade jer inspirere til at gå i gang med jeres egen lille samling.P1012110

 • ‘Ganni’ huen (opskriften er gratis). Den gule er strikket i Hip Wool (tjek lige farverne ud. De er wauw!) og den lyserøde i én tråd Tilia og én tråd Peruvian fra Filcolana
 • Hipsterhuen strikket i Cool Wool fra Lana Grossa
 • Isak Hue med det smukke mønster strikket i Børstet alpakka/silk og Alpaka fra Drops (vær opmærksom på, at strikkefastheden med den kombi er svær at få til at passe)
 • Elvira hårbånd (det hurtigste projekt af dem alle – to gode timer, og du er done). Jeg har strikket to. Det lyserøde i Kid Silk fra Drops med en tråd Peruvian fra Filcolana og det grå i dobbelttråd Alpaca og Kid Silk begge fra Drops (sidstnævnte gav et ultralækkert, blødt hårbånd)

P1012100P1012095 P1012094P1012098 P1012106 P1012107P1012103


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Søs 23. januar 2018 at 16:06

  Sikke nogle lækre huer, i lækre farver. Det er nu altid rart med lidt at vælge imellem ? og så er en hue bare så skønt et lille projekt imellem de store ?

  Reply
  • plummum 23. januar 2018 at 16:21

   Præcis. Mindst en hue til hver jakke☺️ Ja, mega skønt at strikke så hurtigt et projekt mellem alle de langvarige egosweatre.

   Reply
 • Charlotte 26. januar 2018 at 12:02

  Personligt synes jeg måske ikke lige at der er tale om overforbrug – ofte strikkers huer jo netop af rester man har tilbage fra et tidligere projekt. Og som dig er jeg vild med farver og en hue i en lækker farve er jo med til at gøre dagen lysere og gladere 🙂

  Reply
 • Strik i brug #1 – plummum 2. februar 2018 at 10:20

  […] gang. Min ‘Ganni hue’ er også strikket ud fra en af Camillas opskrifter (se her) og her. Leo-nederdelen er en Just Female-sag, og gider du ikke smide tæt på 1000 kr. efter en nederdel, […]

  Reply

Leave a Comment