Ballonsweater coming up – nu med matchende sko

– Indlægget er sponsoreret af Footway –

Jeg strikker mig selv ind i foråret disse dage med en sart nude nuance på pindene. Hver aften (og alle andre tænkeligt ledige stunder) får min Ballonsweater en omgang seriøs power-gas. Opskriften kommer hos PetiteKnit, så snart vi teststrikkere er færdige. Og åh, hvor jeg glæder mig til at iklæde mig denne bløde, let oversize sag med de fineste skuldersømme, jeg længe har set. Den bliver perfekt til de lange udendørs sommeraftener, der kræver et ekstra lag over skuldrene. 

Jeg har endda bestilt et par matchende forårs-sneakers til blusen. Er jeg den eneste, der køber tøj ud fra den hjemmestrikkede garderobe? Sådan er det i høj grad blevet for mig. At jeg køber specifikke nederdele, kjoler, bukser etc., som passer til ét eller flere strikkede sager fra min skuffe. Måske skulle jeg overveje at gøre det den anden vej rundt. At strikke ud fra egentlige behov.

Mine nye sneaks er et par gode gamle New Balance 574 i ruskind, som har fået lidt af en revival igen. Det er måske de mest originale NB-sko, der findes, og jeg er kæmpe fan af både design og komfort. Min kære mand har dem også, men vi sørger dog for ikke at bære dem samtidig, så der går for meget Bilka-par i den 🙂

Mine NB kan erhverves til kun 649 kr. lige her.

Kombinationen af Arwetta (Light Blush) og Tilia (Snow White) bliver delikat og lækker og komplimenterer den cool Ballonsweater fint. Og farven matcher N’et næsten fuldkommen på de nye sneakers. Yes, detaljer, detaljer…

Nu skal regnen blot stoppe, så jeg kan nænne at smutte udenfor med de nye sko på fusserne.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment