Hej til påskeferie og rolige dage

Præcis som sidste år kom det bag på mig, at pigernes institution har lagt tre af de såkaldte lukkedage op til de egentlige påskedage. Det giver altid en smule logistikudfordringer, når det først går op for en i elvte time. Men alt er fikset, og det giver naturligvis god mening, at de lukkedage ligger netop der.

Næste år er jeg mere tjekket og har styr på den slags i bedre tid:) Om ganske få timer kan vi derfor se frem til ti dages påskeferie, pigerne og mig – og senere i næste uge med farmand også.

Læs med i dagens indlæg hvis du vil vide mere om vores påskeplaner og få en lang række idéer til sødt påskepynt, I kan lave med ungerne. 

Jeg glæder mig muligvis ligeså meget som mine piger til ferien. Der har været alt for meget skranten i flere uger, og jeg er overbevist om, at alles helbred og mentale tilstande har godt af at komme langt ned i gear med rolige morgener og masser af råhygge dagen lang.

Pigerne har bestilt kreahygge, og jeg må runde den lokale Flying Tiger inden længe. Krea-remediebeholdningen er uvant lille disse uger, og vi skal have fyldt op af det hele, så vi kan kaste os ud i forskellige små projekter. Jeg har samlet en masse idéer til nemt men virkelig fint påskepynt, der kan udføres sammen med børn.

Tjek mit board på Pinterest ved at klikke her eller på billedet.

Vi skal ikke rejse i år (desværre) og ej heller i sommerhus eller lignende. Vi skal arbejde på huset, og maskinerne til afhøvling af stuegulv er allerede lejet og klar til os. Desuden skal vi se venner, en tur på Den Blå Planet igen, og så er jeg vist også kommet til at love de to starutter en tur i Leos Legeland.

Inspirer os gerne med spændende påskeplaner i kommentarfeltet <3  


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

Leave a Comment