Drømme om sommer og havelykke

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vores have er klar til at eksplodere i et væld af fine blomster, skud og knopper, der mildest talt er blevet holdt tilbage i et jerngreb af det forår, der har ladet vente på sig så længe nu. Havebunden er mere levende end den har været i mange måneder, og jeg føler nærmest den massive energi dernede fra, når jeg går en tur rundt på græsset. Åh, kom så sol og varme.

Jeg faldt over disse billeder, som jeg tog på en af de solrige dage sidste og forrige sommer. De gør mig glad i låget og får mig til at længes umådeligt meget efter de stille havestunder med et glas køligt limonade og strikketøjet i hænderne.

Haven står næsten, som da vi overtog huset for snart 2,5 år siden, og jeg har ikke de vilde planer derude for i år. Højbedene skal naturligvis op og køre med alle krydderurterne, jordbærene, ærterne osv., vi skal dyrke tomater (for første gang selv), og jeg vil anlægge et Hortensia-bed i stedet for et gammelt bed fyldt med Stenbrækkere. Det er det. Vi tager den med ro i år og prioriterer i stedet lidt flere afslappende stunder.

Jeg mangler endnu en solstol og et lavt lille havebord til de afslappende stunder, og så ville jeg gerne fylde begge terrasser med store krukker med smukke blomster og træer. Therese og jeg skal snart en tur i havecenteret sammen, og jeg satser på at finde lidt godter der.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Therese 5. april 2018 at 16:48

  Jeg er så misundelig på alle dine stokroser. I min forspiringsvindueskarm er der 21 potter med stokroser……men kun 1 er spiret. Den er fanme’ mit nemesis den blomst.

  Reply
  • plummum 5. april 2018 at 20:48

   Vildt altså. Vi må se, om vi ikke kan grave nogle af mine op til dig <3

   Reply

Leave a Comment