Sommerens farve åbenbart – og nej, mor er ikke albino

Uden overhovedet at have planlagt det har jeg anskaffet mig et mindre lager af garn i koral/pink-ish nuancer. Farven skriger på sommer og passer perfekt til mine pigers hudtone, der hurtigt bliver ret mørk over sommermånederne trods tårnhøj solfaktor.

Er mor albino? 

Apropos hudtone. Vi taler en del om netop det hjemme hos os fra tid til anden – ikke fordi Kasper eller jeg sætter fokus på det, men det er oplagt emne i en familie, hvor vi slet ikke ligner hinanden på hudfarve. Jeg hører ofte kommentarer som “Mor, du er hvid. Også din numse”, “Mor, ville du egentlig ønske, at du ikke var bleg?” og så sent som i går spurgte min femårige mig “Ja, men mor… er du ikke også albino?” Åhh! 🙂 Jeg elsker pigernes fine kommentarer – også om mig og min blege hud.

Albino-kommentaren kom i øvrigt i kølvandet på min forklaring af, hvad albinisme egentlig er. Vi følger en amerikansk familie via de sociale medier, der netop har adopteret den smukkeste lille pige fra Asien med albinisme. En fuldkommen fantastisk historie i øvrigt.   

Et godt bud på sommerens kjole til de små piger

Det var et sidespor. Tilbage til sommerens farve, som åbenbart kommer til at udgøre en hel del af pigernes strikkede sommergarderobe.

Lige nu teststrikker jeg en kjole for dygtige Pia fra norske GUTTENOGSTRIKKEMOR. Det er mit første projekt for hende, og indtil nu lader det til at blive en succes. Kjolen hedder #Millakjolen og har små delikate flæser på ærmerne og et lækkert hulmønster i skørtet. Jeg forsøger at powerstrikke de aftener, hvor jeg har tiden til det. Jeg strikker kjolen op i Cotton Merino fra Drops, så den forhåbentlig kan bruges hele sommeren igennem.

Når citronen presses ekstra hårdt

Og ved I hvad? Jeg er simpelthen kommet til at binde mig til hele 3 projekter, jeg skal teststrikke for forskellige seje strikkedesignere. På ét og samme tidspunkt. Det er totalt dumt på den ene side. Jeg får rygende travlt, og jeg har – som nogen måske husker – mit eget lille projekt med min helt egen strikkeopskrift på Kvisttop, der både skal teststrikkes og udgives. Men når smukke styles i lækkert garn frister derude i strikkeland, er det næsten umuligt for mig at sige nej. Tiden må vise, om det hele flasker sig på den front. Det skal det.

Hvad står på jeres to-knit liste hen over sommeren? 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment