Weekend i børnefamilieland; croissanter, en minimodel og tulipaner

En weekend uden faste planer er i virkeligheden den slags, jeg holder allermest af. Sådan en har vi netop sagt farvel til. Vi ender for det meste alligevel med at suse rundt, men det er altid spontant og besluttes ud fra, hvad alle er i humør til in the moment. 

Udover at nyde vejret på terrassen, jagte byens bedste croissanter på Nørrebro (kulhydrat overload), lege med pigerne på Superkilen og forberede weekendens fødselsdagsfejring, blev der også skudt en række billeder af husets mindste menneske. Hun skal agere minimodel i et opskrifthæfte med strik, der kommer på gaden snart, og jeg glæder mig til at se det endelige resultat og måske vise mere til jer på mine kanaler.

Solen skinnede, havens tulipaner sprang helt eller delvist ud, og pigerne gennemhyggede. Jeg er glad!


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Pia 24. april 2018 at 8:59

  Plan-frie weekender er DET BEDSTE! Der er bare ikke så mange af dem for mig her i foråret, med konfirmationer, bryllupper og store fødselsdage i stakkevis – men nøj hvor jeg nyder dem, når de er der. Glæder mig til at se strikkehæftet!

  Reply
  • plummum 24. april 2018 at 10:51

   Ja, sådanne weekender kan virkelig noget 🙂
   Jeg glæder mig også SÅ meget til det nye strikkehæfte, der både indeholder opskrifter til børn og voksne. Det kom på gaden i går. Jeg smider et link ind snarest.

   Reply

Leave a Comment