Lillesøster som model i nyt strikkehæfte

I går udkom et nyt lækkert strikkehæfte – med i alt 9 opskrifter på skøn sommerstrik til både voksne og børn – fra dygtige Pia, der står bag GUTTENOGSTRIKKEMOR. Jeg har fulgt Pia i et par år på de sociale medier, og hun er top sej og dygtig med et par strikkepinde. Det er også hende, der har designet den populære Kosegenser-serie, som jeg selv har på min uendelig lange to-knit liste. 

Minimodel i Milla

Jeg har teststrikket den ene model i hæftet, Millakjolen, som er en cute og meget klædelig sommerkjole til piger fra 6 måneder til 6 år med hulmønster i skørtet og små flæser på de korte ærmer. Kjolen er så luftig, at jeg har planer om også at bruge den på lillesøster under solen i Italien til sommer.

Husets yngste er faktisk selv med i det fine hæfte, hvor hun stolt viser Millakjolen frem. Det krævede en lillebitte smule overtalelse at få hende til at stille op til en billedserie 😉 Hun er fuld af spilopper og løjer og har generelt ikke tid til den slags.

Hæftet kan købes både i en trykt og digital version lige her, og p.t. venter jeg på vores eget eksemplar i trykt form, som jeg glæder mig til at føje til samlingen af strikkebøger i reolen.

Endnu en style til sommerstrik-listen

Jeg håber meget, at jeg kan nå at strikke en Sommervriddtopp i en fed farve, før sommeren er omme. Den er perfekt til en kølig sommerdag eller som aftenbluse på terrassen. Og så er det forfriskende, at blusen adskiller sig designmæssigt fra alle de raglanbluser vi har set på gennem et par år efterhånden. Måske skal Sommervriddtopp netop være det projekt, jeg medbringer på vores rejse over sommeren. Ja, det tror jeg.

Skal I selv have fingrene i hæftet? Tjek det hele ud her. 

 

 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

1 Comment

  • Disse strikkebøger skal du ønske dig i julegave – plummum 4. december 2018 at 12:03

    […] Jeg er tosset med Pia, der står bag Guttenogstrikkemor, som jeg har fulgt mange år på Instagram. Hun har et cool univers og leverer den ene fede opskrift efter den anden. Se fx denne fine kjole, som vores mindste var model i i en af Pias tidligere bøger.  […]

    Reply

Leave a Comment