Min første opskrift sendes i teststrik

Om ganske kort tid sender jeg min første opskrift (udover min Knitted Bag of Spring) til teststrik hos en lille håndfuld seje strikke-ladies. Det er spændende og meget grænseoverskridende på én og samme tid, og jeg er fuld af ærefrygt. 

Det drejer sig om den lyslilla sag Top med fletning, som jeg selv har boet fast i, lige indtil Danmark igen blev ramt af køligere vinde. Toppen, der er strikket i tre tråde Coast fra Garnpusher.dk, er perfekt til selv de helt varme dage, og jeg ville ønske, jeg kunne nå at strikke en lille hær i præcis den garnkombi, før vores rejse til Italien i næste måned. Jeg har allerede en top mere på vej i tre tråde Coast i et helt andet look. Det lader helt generelt til at være sommerens største dille i strikkeland. Der dukker opskrifter på lækre strikkede toppe op über alles på Instagram disse måneder, og det gør mig glad. Jeg vil allerhelst iføre mig smuk strik hver dag – også når temperaturen svinger op over de 30 grader.

Coast består af 55 % lammeuld og 45 % bomuld, og selv tre tråde sammen bliver blødt og lækkert. Og det bedste – Coast fås i et kæmpe hav af lækre farver, og det er undertegnede stor fan af.

Når opskriften på Top med fletning er testet igennem af de dygtige damer, bliver den tilgængelig for alle andre, og jeg giver et praj, når den tid kommer. Toppen er super hurtig at strikke med en strikkefasthed på 14 m * 10 cm – det kan gøres på cirka tre aftener.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Tina KH 13. juni 2018 at 11:27

  Stort tillykke:-)
  Smuk og enkel.

  Reply
  • plummum 13. juni 2018 at 11:28

   Tusind tusind tak ❤️

   Reply

Leave a Comment