Besat af projekttasker

Jeg har langt om længe fået taget mig sammen til at sy for og lynlås i mine små projekttasker. Jeg har et crush på små tasker i øjeblikket. Tasker jeg kan lave selv. Og jeg har flere nye designs i tankerne, som muligvis skal ende med en kæde, så de kan bruges som cross-body. Send mere strikketid, please.

Min sidste Knitted bag of spring har ligget stille i over et halvt år, selvom jeg havde alle remedierne til at lave den færdig. Sådan kan det nemt gå her 🙂Men nu skete det. Den fik fint for af Liberty og en metallynlås, og nu agerer den hjem for alt mit broderigarn, der før ikke havde en plads.

Hvis I vil strikke en Knitted bag of spring selv, så kan I finde opskriften her. Min Rosella Clutch fra We Are Knitters har også fået fint for. Jeg var et smut i Torvehallerne i lørdags, og det gav mig muligheden for at runde Stof 2000 også. De har fået det fineste engelske møbelstof, som jeg afgjort må tilbage og hente mere af snart.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Jane 30. juli 2018 at 21:09

  Sikke nogle fine små projekter du har haft gang i – jeg er vild med kombien af strik og stof. Så fint. Og hvor er den flotte denimkjole mon fra? Den gad jeg godt prøve at sy en version af 🙂

  Reply
  • plummum 30. juli 2018 at 21:11

   Tusind tak ? Denim kjolen er en oldgammel sag fra ASOS.

   Reply

Leave a Comment