Top med fletning – opskriften er klar

For et par måneder siden sendte jeg en opskrift på Top med fletning i teststrik hos en lille håndfuld seje damer. Det var første gang, jeg prøvede den slags, og det var med lige dele ærefrygt og spænding, at jeg sendte af sted via mailen en sen aften i juni. Sommerferien kom og ting tager sin tid. Især inden for den her verden, hvor en stykke håndstrikket tøj aldrig er færdigt på et par timer. 

Men nu er den klar. Opskriften på Top med fletning gik live i forgårs, og I kan finde den lige her.

Toppen, der kan klares på et par aftener eller 3 på en stor pind, er strikket i 3 tråde Coast fra Garnpusher, der kommer i et hav af flotte farver, og så er garnet tilmed super prisvenligt. Top med fletning er perfekt til højtaljede nederdele og jeans, og man vælger selv længden på toppen. Jeg har valgt at give lidt ekstra længde for at kunne få toppen godt ned i mine nederdele, men er du mere til et lækkert cropped look, så forkort længden med 5 til 10 cm i forhold til, hvad opskriften anbefaler.

Jeg har generelt strikket sommertoppe til en hel lille hær denne sommer, og jeg kommer til at fortsætte ud af den sti til næste år igen. Jeg er vild med at iklæde mig strik på alle tider af året. Selv i Italiens varme brugte jeg mine strikkede toppe med stor succes.

Hvis I har spørgsmål til toppen, så fyr løs 🙂

FIND OPSKRIFTEN HER.

Og hvad så med fremtiden på strikkefronten? Jeg har flere idéer i ærmet – rigtig mange faktisk – og jeg håber at kunne udgive endnu flere opskrifter på den lange bane. Håber, I vil følge med og tage godt imod.

God dag til jer <3

Kram Signe

Hvis du vil se meget mere strik fra min hånd, så tjek min Instagram @plummum. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment