Lydia Lace: Sommerens smukkeste top

Lad os blive lidt i toppe-temaet endnu. Det er varmt nok til det.

Jeg har haft en produktiv sommerferie på strikkefronten. Faktisk har hele første halvår af 2018 været yderst givende, og jeg vil snart gøre status over alt det, der er røget af pindene i månedernes løb.

Før sommerferien opdagede jeg en af de smukkeste toppe, jeg nogensinde har set. Intet mindre. Tak for det Instagram. Lydia Lace Tank hedder toppen, som jeg kastede min kærlighed på, og den kunne næsten ikke hurtigt nok komme på mine pinde.Jeg havde ikke medbragt garn til den smukke sag i Italien – toppen er absolut ikke hverken snakke- eller bilvenligt. Så. Så snart vi ramte DK igen, gik jeg i gang og en god uge efter kunne jeg iføre mig toppen, som allerede er favoritten over alle. Det smukke blondemønster kombineret med den dybe rygudskæring. Wauw!

Jeg strikkede toppen op i The Cotton fra We are Knitters på en pind 5 – den lækreste bomuld, jeg har arbejdet i til dato, og jeg er ellers normalt ikke fan af bomuld på mine pinde. Men tjek også lige alle de lækre farver. Uh.

Opskriften på Lydia Lace Tank kan du finde her.

En lille ekstra note. Flere har spurgt mig, om det er svært at forstå den engelske opskrift. Det synes jeg personligt ikke, men man skal naturligvis have styr på forkortelserne, som er noget anderledes end  de nordiske. Fx skal du vide, at SL1PWYIF betyder: slip 1 stitch purlwise with yarn in front – blot for at eksemplificere. Men opskriften indeholder en fin og lang fortegnelse over alle forkortelser, så kom bare i gang. Du vil ikke fortryde.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

4 Comments

 • Tina 10. august 2018 at 10:12

  Enig – det er en meget smuk top du har lavet:-)
  Burde jeg måske også begive mig ud i efter mit strikkede stuetæppe.
  Rigtig god dag ønskes og god weekend:-)

  Reply
  • plummum 10. august 2018 at 10:12

   God ide, og tusind tak 🙂

   Reply
 • Knit, eat, sleep, repeat – plummum 26. august 2018 at 16:36

  […] Jeg har været tæt på færdig i laaang tid, men jeg skulle lige strikke en Fluffy Fluffy og en Lydia Lace midt i det hele. Cardiganen er smuk og relativt hurtig at få af pindene, og bedst af alt, min […]

  Reply
 • Anne 28. august 2018 at 10:32

  Jeg er i tvivl om, hvor mange nøgler garn, jeg skal købe – hvad vejer din Lydia Lace Tank? 🙂

  Reply

Leave a Comment