Knit, eat, sleep, repeat

Og alt det her skrev jeg i fredags, før weekenden var ovre os og bød på febersyg mindstemus og deraf lettere ændrede planer. Men altså. Strik blev det til i små mængder. Den aktivitet passer nogenlunde til en sofastund med sovende barn på benene. Indlægget får I alligevel.

Here you go.

Knit, eat, sleep, repeat…. det er min plan for weekenden. En plan, der helt afgjort ikke holder vand, men i mine drømme, ser den cirka sådan ud 🙂 Vi har praktiske renoveringssager at ordne på huset, legeaftale til pigerne og egne venner på agendaen.

Men. Jeg er gået i gang med en ny bluse i uld og angora. En bluse, som jeg slet ikke kan få ud af hovedet, nu hvor jeg er i gang. Det er mit eget design, og det bliver forhåbentlig sådan en man har lyst til at bo i hele efteråret og vinteren. Den bliver ganske let oversize med et bladmønster hele vejen rundt forneden, der kommer til at fylde det meste af kroppen. Rå og feminin på én og samme gang, som jeg allerbedst kan lide det. Lad weekenden byde på strikketid, tak.

Blødt som smør

Jeg strikker blusen op i Ônling No. 1, som består af 75 % superfine wool og 25 % angora. Det er noget af det blødeste garn at have mellem hænderne, og angoraen gør garnet helt mohair-agtigt. Jeg har valgt at strikke i en let meleret dueblå, som vil gå godt med den lidt mørkere efterårsgarderobe – både til højtaljede nederdele, et par jeans eller uden på en kjole. Ônling No. 1 kommer i mange delikate farver, og jeg havde svært ved at vælge. Tjek selv udvalget her.

Jeg er overordentlig spændt på det færdige resultat, og jeg håber, den ender ud, som den ser ud inde i mit hoved.

Og hvad er der ellers sket på strikkefronten? 

Siden sidst har jeg færdiggjort den populære Camille cardigan til ældstepigen. Jeg har været tæt på færdig i laaang tid, men jeg skulle lige strikke en Fluffy Fluffy og en Lydia Lace midt i det hele. Cardiganen er smuk og relativt hurtig at få af pindene, og bedst af alt, min 6-årige er vild med den.

Jeg har strikket Camille op i Merino 120 fra Lang Yarns, som passer perfekt til formålet. Jeg skulle en halv pind op i forhold til anbefalet for at få strikkefastheden til at passe, og nu har vi fået en blød og smækker cardigan – perfekt til skolen og perfekt som lille jakke udover en kjole til en familiefest fx.

Weekenden kalder på mig. Ha’ en skøn en af slagsen <3


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

2 Comments

 • Pia 5. september 2018 at 10:33

  Jeg håber I havde en ok weekend trods alt. Den lille cardigan er helt vidunderlig – jeg vil da prøve om jeg kan sælge ideen til barnebarnet!

  Reply
  • plummum 5. september 2018 at 10:34

   God ide. Den er så skøn og en favorit hos os 🙂

   Reply

Leave a Comment