Familien på svampejagt

Ikke så mange ord i dag. Mest billeder af hvordan det ser ud, når hele familien er taget til Gribskoven for at samle svampe. Det kan i øvrigt på det varmeste anbefales. Alle hygger sig i den stille natur, og det bugner med svampe lige nu.

Måske tager vi turen endnu engang i denne weekend. Min gastromand var ikke helt tilfreds med fangsten af rørhatte og kantareller.

Pigernes møglækre efterårsjakker er fra Reima og kan klikkes hjem lige her til halv pris. Jakkerne er både vindtætte og åndbare og perfekte til skovturen og på legepladsen i skolen og i børnehaven – og så er de tilmed super stilfulde med det lange taljerede snit. 


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment