Ugen der gik, weekendplaner, 4-års fødselsdag og nyt design på vej

Weekenden banker på, og hurra for det! Jeg har haltet bagefter hele ugen, og den har i høj grad båret præg af, at vi ikke helt er oppe i hverdagsgear endnu efter vores lange vinterferie, der både bød på ski og en masse tøffedage hjemme.

Vi har dog et tæt pakket weekendprogram, men jeg tager det hele bid for bid. Lidt fra ugen, der gik, og lidt om weekendens (strikke)planer. Værsågod. 

Vores yngste lille mus fyldte 4 år i mandags. Det er kæmpestort, og jeg begriber ikke, at min sidstfødte nu slet ikke er så lille igen. Mit lille kloge, kærlige og finurlige væsen.

Kage galore

Og kage skulle der til. Hele tre forskellige endte jeg med, før jeg stoppede mig selv, og det kun til ganske få gæster. Her ser I to af dem. Bunden er bagt som en lækker, tung brownie-bund, og så har vi ellers fyldt fest på toppen. Marengs-creme og chokolademousse-creme og så lidt glimmer-dims. Kagerne var lækre, og trods to hold kagespisende gæster smed vi først sidste del ud i går aftes.

Nyt design til teststrik

Om lidt går jeg til pakkeshoppen og smider disse smukke nøgler garn afsted til Aarhus i en lille lyserød pakke. Her skal de forvandles til min Wrap me up cardigan, der skal testrikkes over de næste par uger. Jeg glæder mig svært meget til at kunne udgive opskriften, som lige nu er sendt til første gennemlæsning.

Tilia fra Filcolana i farven Limelight (255)

Min egen version er også tæt på at være helt færdig, og således ser det foreløbige resultat ud. Jeg selv strikker også i Tilia i farven Winter Peach. Det går stærkt på pind 8 mm og jeg spår, at jeg snart har en færdig cardigan i hænderne. Jeg er faktisk startet op på endnu en Wrap me up cardigan i en lækker Mustard. Jeg kunne godt bruge en lille hær af Wrap me up cardiganer i forskellige farver i skabet.

Cardiganen strikkes i 4 tråde silkmohair og lukkes med en fin i-cord-kant på flæsen.

Mig, mig, mig 🙂

Og så må jeg simpelthen vise den her fine tegning af MIG og min Leaf me sweater. Jeg er kæmpe fan. Det er Thea fra Vaskavullaknit, der står bag, og hun har lavet et hav af andre søde strikketegninger. Jeg vil gerne have tegningen ud på tryk og op at hænge ved siden af strikkeskabet i stuen.  

Ikke mere fra mig i dag. Jeg vil nemlig hente søde unger tidligt. Vi trænger til at fredagshygge, før weekenden går løs.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment