Sleeves Wide Open Sweater

Der er nyt på strikkefronten, venner. Siden jeg tjekkede ind her på kanalen sidst, har jeg udgivet opskrifterne på hele tre nye designs: Sleeves Wide Open Sweater, Pretty Easy Beanie og Leaf Me Sweater with a twist. Det fortæller lidt om, hvor sjældent jeg efterhånden benytter mig af bloggen. I dag skal det handle om nyeste skud på stammen i den Plummum’ske strikkefamilie nemlig Sleeves Wide Open. 

De ærmer…

Jeg har længe været inspireret af de vide ærmer, som dukker op flere og flere steder hos de forskellige modehuse og i mine favoritbutikker. Og selvom jeg absolut ikke er færdig med ballonærmerne med stramme håndled (som har været her og der og alle vegne i flere sæsoner), så er det befriende rart at se på noget nyt og helt andet. Jeg er pjattet med de vide ærmer, der giver en  fin og chick silhuet, som har set på en lang række udenlandske fashionistaer, som jeg har sendt lange blikke efter.  Jeg har ladet ærmerne slutte med en bred og tung ombukning – en lækker og vigtig finish.

Sleeves Wide Open er en klassisk raglansweater, som strikkes oppefra og ned med vendinger i nakken for en perfekt pasform, og sweateren er ganske simpel at strikke – selv for en forholdsvis ny strikker. Sweateren er let oversize og let cropped, som langt de fleste af mine designs. Jeg elsker det lidt løse look og elsker at mine sweatre er korte nok til at fyre ned i et par højtaljede bukser eller en nederdel.

Samme opskrift to udtryk

Jeg foreslår to forskellige garnkombinationer til Sleeves Wide Open som giver helt forskellige udtryk og slutresultater. Den ene version strikkes i Önling No. 1 og en tråd silkmohair (den lilla herunder med striber på ærmernes nederste kant). Denne version bliver smørblød og falder smukt om kroppen. Min anden anbefaling er én tråd Tilia og Peruvian Highland Wool begge fra Filcolana (den marcipanfarvede på billederne). Denne version bliver mere kompakt og lidt mere stiv i udtrykket – en ægte vintervams.

Jeg drømmer pt. om en Sleeves Wide Open I både olivengrøn og i egernfarvet, som dén fineste Mette har på på billedet herunder:

Jeg tjekker forhåbentlig snart ind igen for at fortælle mere om Pretty Easy Beanie og Leaf Me Sweater with a twist. Hvis jeg havde flere timer i døgnet, ville bloggen være en højere prioritet, men der er rimelig godt fyldt op, når jeg skal passe mit job som selvstændig kommunikationsrådgiver OG være strikdesigner on the side i mine dyrebare aftentimer 🙂  

Find Sleeves Wide Open Sweater her og spørg, hvis I vil vide noget, jeg ikke har fortalt.


Tak, fordi du  læste med. Vil du se mere stof fra Plummum? Så følg også med på Instagram, Facebook og Bloglovin'

No Comments

Leave a Comment