Om plummum.dk

IMG_3290-2

Om plummum.dk og kvinden bag

Jeg hedder Signe, er 34 år og gift med Kasper. Sammen har vi to piger fra 2012 og ’15 og en villa i København fra 1934, som vi i disse år totalrenoverer fra A til Z.

Plummum.dk så dagens lys i slutningen af 2012 et halvt år inde i min første barsel, hvor bloggen startede op som rendyrket mommyblog i dagbogsformat med skriblerier om alt, hvad det indebar af sure og søde tanker fra en førstegangsmor.

I dag er bloggen en hel del større målt på læserskare og har taget en naturlig drejning gennem årene. Bloggen er i dag, hvad jeg kalder en familielivsstilsblog med gode hverdagstips- og tricks fra en helt almindelig (og lidt travl) børnefamilie. Bloggen reflekterer små dele af min families liv med særlig vægt på vores villarenovering, min forkærlighed til DIY og især strik og børnefamilielivet helt generelt.

Jeg skaber, nørkler og nørder

Jeg er lidt af et kreahoved, som elsker, at DIY-feberen raser derude. Jeg skaber, nørkler og nørder. Det kommer især til udtryk i diverse projekter med strikkepindene i hånden, i huset, foran symaskinen, i køkkenet eller bag ved kameraet.

Og min uddannelsesmæssige baggrund. Jeg er cand.merc.(kom)’er fra Copenhagen Business School og har arbejdet professionelt med kommunikation og PR siden 2007. De første mange år gav jeg den gas i bureaubranchen som rådgiver for en lang række virksomheder senere som inhouse kommunikationskonsulent og community manager og i dag som selvstændig kommunikationsrådgiver med eget firma.

Vil du vide mere,  eller har du forslag til indlæg eller spændende samarbejder med plummum.dk, er du velkommen til at skrive til mig på signe@plummum.dk.

Kh, Signe

16 Comments

 • Kira Trust 3. december 2012 at 11:11

  Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  Reply
  • Kira Trust 3. december 2012 at 11:12

   Haha, hvorfor er jeg blevet et pink firkantet væsen?

   Reply
   • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

    Ups, er det mon mine indstillinger, der har gjort dig til en pink underlig tingest?

    Reply
  • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

   Tak for din søde, søde kommentar, Kira – og juhuuu, den første på bloggen:-) Jeg var netop ved at oprette mig på BlogLovin, da du skrev, og jeg skulle gerne være på nu. Du må meget gerne tjekke om det virker, hvis du får tid.

   Reply
 • Kira Trust 3. december 2012 at 11:11

  Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  Reply
  • Kira Trust 3. december 2012 at 11:12

   Haha, hvorfor er jeg blevet et pink firkantet væsen?

   Reply
   • Signe Kamper 3. december 2012 at 11:56

    Ups, er det mon mine indstillinger, der har gjort dig til en pink underlig tingest?

    Reply
 • Rikke 27. december 2012 at 11:23

  Tillykke med bloggen Signe 🙂

  Kh Rikke

  Reply
  • Signe 27. december 2012 at 14:46

   Tusind tak, søde Rikke❤

   Reply
 • Rikke 27. december 2012 at 11:23

  Tillykke med bloggen Signe 🙂

  Kh Rikke

  Reply
  • Signe 27. december 2012 at 14:46

   Tusind tak, søde Rikke❤

   Reply
 • Sanna 30. december 2012 at 18:07

  Din blog er SÅ fin! Du er den sejeste mor, veninde og kvinde! <3

  Reply
  • Signe 30. december 2012 at 18:17

   <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

   Reply
 • Signe 30. december 2012 at 18:17

  <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

  Reply
 • Ceci 16. marts 2014 at 16:53

  Hej Signe! sikke en fin blog du har dig og jeg elsker at følge 🙂

  Reply
 • Stefanie 4. juni 2014 at 23:06

  3. og 5. er også lige mig 😉 Rigtig fin blog i øvrigt.

  Hilsen Stefanie

  Reply

Leave a Comment