Om plummum.dk

IMG_3290-2Om plummum.dk og kvinden bag

Jeg hedder Signe, er 32 år og gift med Kasper. Sammen har vi to piger fra henholdsvis 2012 og 15. Blommen og lillesøster, hedder de her på bloggen.

Plummum.dk så dagens lys i slutningen af 2012 et halvt år inde i min første barsel, hvor bloggen startede op som rendyrket mommyblog i dagbogsformat med skriblerier om alt, hvad det indebar af sure og søde tanker fra en førstegangsmor.

I dag er bloggen en hel del større målt på læserskare og har taget en naturlig drejning gennem årene. Bloggen er i dag, hvad jeg kalder en familielivsstilsblog, som reflekterer små dele af min families liv. Jeg skriver om gode udflugtsmuligheder og aktiviteter med børn, om spisesteder, lækkert børnetøj og -udstyr og om familievenlig mad, som vi laver rigtig meget af hjemme i vores køkken. Den generelle børnefamiliehverdag har stadig sin plads herinde, dog er dagbogsformatet trådt i baggrunden.

Plummum.dk bærer også præg af, at jeg er lidt af et kreahoved, som elsker, at DIY-feberen raser derude. Jeg skaber, nørkler og nørder. Det kommer især til udtryk i diverse projekter med strikkepindene i hånden, foran symaskinen, i køkkenet eller bag ved kameraet.

Og min uddannelsesmæssige baggrund. Jeg er cand.merc.(kom)’er fra Copenhagen Business School og har arbejdet professionelt med kommunikation og PR siden 2007. De første mange år gav jeg den gas i bureaubranchen som rådgiver for en lang række virksomheder og de seneste år som inhouse kommunikationskonsulent og community manager for en spændende og betydningsfuld virksomhed i København.

Vil du vide mere,  eller har du forslag til indlæg eller spændende samarbejder med plummum.dk, er du velkommen til at skrive til mig på signe@plummum.dk.

Signe

Du kan følge Plummum på FacebookInstagram og Bloglovin’ Jeg er også på Snapchat nu... Find mig under plummumdk

16 thoughts on “Om plummum.dk

 1. Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  1. Tak for din søde, søde kommentar, Kira – og juhuuu, den første på bloggen:-) Jeg var netop ved at oprette mig på BlogLovin, da du skrev, og jeg skulle gerne være på nu. Du må meget gerne tjekke om det virker, hvis du får tid.

 2. Sødeste Signe! Tillykke med din fine blog <3 glæder mig til at følge dig, men hvordan? Måske du skulle komme på bloglovin?
  Glæder mig til en forhåbentlig kaffe-date i denne uge!
  Kram Kira

  1. <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

 3. <3 <3 og det betyder alverden, når det kommer fra dig, skønne skønne Sanna! Er meget beæret over, at du har læst på bloggen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.